Canan Tan Eroinle dans

Konu sahibi son olarak 3084 gün önce görüldü
İsmine bakmiyin arkadaşlar. Çok güzel bir kitap. 967 ci kitapimdi okuduğum. Ama o kitaplar içinde saydam 50 tanesi beni etkilemiştir. Ve bunu"eroinle dans" da o kitaplardan biri. Fırsatı olan okumayanlar buyursun okusun bence ;)

Eroin ağır gelir,esrarla başlayayım ben = )

967 kitap cok degilmi

Etkilendiginiz diger 49 kitabi merak ettim simdi :)

Yok çok niye olsun. Okumak her zaman güzeldir. 968 ci kitapa başlamıştım bu gün. Kahraman Tazeoğlu un "MOR" kitapina basladim bakalım burda neler yazmış hele ;)

Normalde dedektif okurum. Varis yolcuzadenin Cingiz Abdulayev elxan elatli gibi yazarların kitapları olmuştur bir coku

Bu kitabı ilköğretimdeyken hoca zorla okutmuştu.
O yüzdendir ki, sevmem.

Canan Tan okuyan/beğenen insanların kitap tavsiyelerini kaale almıyorum prensip olarak.

Arkadaşım hediye etmişti yıllar yıllar evvel sanırım lise zamanları, hala okumadım.
Duruyor öyle garip garip.

Okusaniz güzel olur. Banada hediyeydi doğrusu sırası anca geldi okudum ve çok beyendim. :)

967 kitap okuyup beyendim yazmak evet kutlarım.
Nice 967lere.
Tavsiye ise çöp bana göre.

Nedir bu bilmislik, üsten bakmalar falan ben anlamıyorum ya. Çok mu mukemmelsiniz? Mükemmelliğinizi diğer insanların kusurlarına yönelik bu kadar keskin konuşarak mi taclandiriyorsunuz? Herkesin kendi zevki sonuçta siz de kendi okuduklarinizi tavsiye edin dileyen istediği tavsiyeden yararlansin.
Herkes dil bilgisi kurallarına hakim olmak zorunda değil. Bu forumda insanları buradan vurmayı bırakın artik.

Gri teşekürler... Zaten akılda kalmıyor ama zaman geçsin diye okuyoruz. Ashriel kimseye bilimsellik üzerinden bakmam. Öyle blikli biri olsaydım insatda calismazdim :)
Hayır hicde mükemmel diyilim eyer mükemmel olsaydım terkedilmezdim
Kimsede kusur aramam. En çirkin insanda bile bir güzellik ararım o guzeliyi bulur o insanı o guzeliyine göre tanırım severim saygı duyarım.
Bende tavsiye etdim zorla okuyun yada okumalisiniz demedim.
Kimseni vurmam bende sizler gibi bir insanım yüz metre yukardan nokta biraz daha yukardan bakılınca farkedilmeyen bir parçayim.

Başka sorunlarınızda varsa cevaplamaga hazırım :)

sjzjwkxkskx hey Allahım ya :D

Size dememistim ama sağlık olsun

@ashirel o zaman ben yalnis anladığım ve sert cevaplardan dolayı özür dilerim. :):(:)

Geri