Canan Karatay

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
İstanbul Bilim Üniversitesi eski rektörü, kalp ve iç hastalıkları uzmanı olan, doğal beslenmeyi savunan teyzemiz.
Ekmeğe karşı duruşu ile dikkatimi çekmişti ilk zamanlar. Hatta öyle sertti ki, TV karşısında yemek yerken elimdeki ekmeği saklamaya yeltenecektim neredeyse. Ve öyle bir anlatışı var ki hemen hemen yediğim çoğu şeyin zararlı olduğu kanısına vardırmış ve az bir ömrüm kaldığını hissettirmiştir.
Ayrıca capslere çokça konu olan ve bir dönem inci'cilerin b.kunu çıkardığı replikleri mevcuttur.

Yukarıdaki paylaşım gülümsetti beni :)
Ya diabetin olsaydı da tedaviye molalar verdirseydi Karatay hanım :)

ekmegin icinde tiryakilik yapan bir maddenin varligindan bahsetmisti , bi seferde zeytin yagi icirmisti bir sunucuya Kadin kusucakti nerdeyse .)

Nasıl beslendiğini çok merak ediyorum. Kendisi anlattıklarını uyguluyor mu cidden acabaa

Canan Karatay ile Nebahat Çehre'nin aynı yaşta olması diye yeni bir sözlük konusu düşünüyordum ki aklıma bu konu geldi.

Demek ki her şey 'sağlıklı' beslenmek değilmiş. Gönül rahatlığıyla ekmeğimi, abur cuburumu yiyebilir ve biramı içebilirim artık.

Bkz :

bBALDG.jpg

Sofraya otururuz televizyon açılır orada bir Canan Karatay haberi. Dedem başlar yahu ben de gazetelerde okumuştum vs diye. Bu kadın hiç ölmeyecek gibi mi yaşıyor acaba. Vardır bir çorluğu.:mrslkm:

Az çok diğer doktorlardan dinlediğim kadarıyla hepsinin yavas yavaş Karatayla benzer seyler soylemeye başladıklarını fark ettim.

Onu anlayacagiz ama biraz gec olacak zamnimca :nopsrn:

Bugün yine kanalın birinde vardı. Konusu ise grip aşısı ve kardiyoloji ile ilgili idi.

alanı olmayan her şeye burnunu sokuyor. kendisi kardiyoloji uzmanı değil mi? dahiliyecilerden diyetisyenlere kadar herkesin işine karışıyor. ayrıca aşı yaptırmayın gibi söylemler çok ciddi açıklamalardır ve uzun vadede inanılmaz sonuçlar doğurabilir. en başından beri hoşlanmıyorum ve hiç mantıklı bulmuyorum.

Ben de hic sevmiyorum su kadini. Ozellikle de hamile kadinlardaki diyabetin olculmesine karsi cikmisti. Sanki senin o alanda bir bilgin var, sadece bir gunde alinan o sekerin (ki zaten 2-3 baklava yesen de ayni seker yuklemesini goruyorsun) cocuga bir zarari olabilirmis gibi aklina estikce esip kukruyor.
Populer olmak icin yapmayacagi sey yokmus gibi.

Hele ki cocuklardaki asiya karsi cikiyorsa (malumatin dedigi gibi, ben o soylemlerini duymadim), gozumde zerre bilimsel degeri kalmamis bir kadin olmaktan oteye gitmez artik.

Canan Karatay ile Nebahat Çehre'nin aynı yaşta olması diye yeni bir sözlük konusu düşünüyordum ki aklıma bu konu geldi.

Demek ki her şey 'sağlıklı' beslenmek değilmiş. Gönül rahatlığıyla ekmeğimi, abur cuburumu yiyebilir ve biramı içebilirim artık.

Bkz :

bBALDG.jpg

Süper.

lokmamızı sayan akademisyen
yemeden içmeden sorumlu devlet bakanı olsa yadırganmaz.

Daha önce niye bu kadar ünlü olmamıştı acep. 60'ından sonra ünlü olanlar kervanından

Bu kadını görünce aklima Lahmacun gömdüğü geliyor canim çekti:D

Geri