Can Yaman Kimdir - Can Yaman Biyografisi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
EEOAOg.jpg

Star TV ekranlarında Pazar günleri "Gönül İşleri" dizisi yayınlanmaya başladı. Dizi oyuncu kadrosu ve konusuyla oldukça dikkat çekti.

Can Yaman da Gönül İşleri dizisinde Bedir rolünü canlandırıyor. Dizide Sevda karakterini canlandıran Sinem Kobal'ın ileride aşık olacağı erkeği oynuyor.

Bedir kan davasından kaçıp İstanbul'a yerleşir ve polisten hep kaçar, kanlıları bulamasın diye.

Can Yaman hakkında çok fazla bilgi yok elimizde.
Can Yaman'ın ilk dizi tecrübesidir Gönül işleri dizisi ve 2012'de Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Can Yaman'ın esas mesleği avukatlıktır.

Karakter Açıklaması
Servet'in sağ kolu ve Sevda'nın gelecekteki büyük aşkı Bedir… Doğulu bir ailenin, aslında zengin oğludur. Kan davasından kaçıp, fakir bir hayatın içine düşmüştür çocukluğundan beri. Her koşulda ekmeğini çıkarabilecek bir uğraş bulur kendine. Mert ve cesur biridir, sevdiği insanlar için gözünü budaktan sakınmaz. Yeter ki işin içine polis girmesin… Tibet bir kıskançlık krizinden sonra adamlarını toplayıp Bedir'i dövdürür ancak, Bedir bunu asla dillendirmez. Gururundan mı? Hayır! İşin içine polis girerse, deşifre olacağından çekinmektedir.

Degisik bir tip.
Guzel dizi ama, severek izliyorum..
Tesekkurler bilgi için Lethe.

Evet, güzel dizi. :)
Sevda ile sevgili olacak ileride.

Dizi seyretmesini pek sevmem hele hele aşk ve duygusal dizi ise hiç seyretmem ama yakışıklı bebeymiş :p :haha: Lethe emeğine göözlerine sağlık canım paylaşım için tşk ederim :şirine:

Dizi tutacakmı acaba kaç bölüm sonra kaldırılacak yayından bakalım :p

Can Yaman Yugoslav kökenlidir. 25 yaşındadır. İlköğretim eğitimini Bilfen kolejinde tamamlamıştır.
Ortaöğretimi İtalyan Lisesinde tamamlamıştır.
Yeditepe Üniversitesi Hukuk mezunudur.

PricewaterhouseCoopers adlı kurumsal firmada 6 ay avukatlık yapmıştır. 2 dil biliyor. MSA'dan barmenlik sertifikası var ve ayrıca lisanslı basketçidir.

Izlediğim bir tane bile dizi yok. Gerçi önceden forum sitem vardı sürekli onunla ilgileniyordum da izlemiyordum şimdi neden izlemiyorum bende bilmiyorum :)

Dizi devam ediyor mu reytingleri nasıl gönül işleri nin?

Evet, devam ediyor. Yayından kaldırılmadığına göre reytingler kanalı tatmin ediyor demek ki. Oyuncu kadrosu sağlam. Kemal komiser yine yeter. :p

Bu adam sonradan bir evrim geçirdi bir yakışıklı oldu takip etmediğimden anlamadım.
Nasıl oldu ya? :dusun:
Tanımadım hatta bu kim dedim.. :d

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan oldukça genç olmasına ve henüz geniş bir oyunculuk geçmişi bulunmamasına karşın dahil olduğu projelerde dikkat çeken oyunculuk sergileyen Can Yaman, hem başarılı oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile Türkiye’nin tanıdığı isimlerden birisi haline gelmiştir.

1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Can Yaman, ilk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra İtalyan lisesinde lise eğitimini almış ve bir süre Amerika’da yaşamıştır. Amerika’da gelişimi adına önemli bir ilerleme kaydeden Can Yaman, üniversite eğitimi için Türkiye’ye döndükten sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesine girmiştir.

Çocukluk yıllarından itibaren spor faaliyetleri ile iç içe olan ve aktif – lisanslı bir basketbolcu olan Can Yaman, hukuk fakültesinden mezun olmasına ve gerçek mesleği avukatlık olmasına karşın çevresinden aldığı destek ile oyunculuğa yönelmiştir. Bir dönem avukat olarak çalışmalar yapmasına karşın oyunculuğun daha ağır basması nedeniyle bu alanda çalışmalar yapmaya başlamış ve ilk olarak Gönül İşleri dizisinde kamera karşısına geçmiştir.

Gönül İşleri dizisinde canlandırdığı Bedir karakteri ile kısa sürede çıkış yakalayan, yapımcıların dikkatle izlediği isimlerden birisi haline gelen Can Yaman, aynı zamanda oyunculuk üzerine eğitim almaya başlamış ve ikinci dizisi olan İnadına Aşk’a dahil olmuştur. FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizide kamera karşısına geçen oyuncu kariyerine dizi ağırlıklı projeler ile devam ediyor.

Geri