-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haber doğru ise aile ile yemek yiyecekmiş. Farklı kaynaklarda da çıkmış bu haber ve Can Yaman'ın rahatsız edilmek istemediği için reddettiği yazıyor.dubai sıkıntı. kim bilir ne karşılığında.
çok safsın lefty. yemekle kurtulamaz.Haber doğru ise aile ile yemek yiyecekmiş. Farklı kaynaklarda da çıkmış bu haber ve Can Yaman'ın rahatsız edilmek istemediği için reddettiği yazıyor.
Bahsettiğin konuyu biliyorum ancak bu durumun öyle olduğunu sanmam, tabii ki kuşku duyduysa kabul etmemiştir.çok safsın lefty. yemekle kurtulamaz.
Senin climax gibi kurgusal bir karakter.Can manay kimdi peki.
@aegishjalmur kabul edip gitti iki ay önce.dubai sıkıntı. kim bilir ne karşılığında.
hadi para için bir şeylerden taviz vereni anlarım da aegish'in para için yaptığını düşünmüyorum. taaa oralara gidiyor demek. ülkemiz ne güne duruyor, üzücü.@aegishjalmur kabul edip gitti iki ay önce.
Ya BAE hükümetine ajanlık yapıyor.hadi para için bir şeylerden taviz vereni anlarım da aegish'in para için yaptığını düşünmüyorum. taaa oralara gidiyor demek. ülkemiz ne güne duruyor, üzücü.
Demek Golden Shower. Teşekkürler bilgilendirme için.Sadece yemek teklif edildi arkadaşlar, ben masadaki su bardağıydım…