can sıkıntısını gidermek için yapılan faaliyetler

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Forumda sacma sapan takilmak.

Can sıkıntısının ilacı tekrarlardan arınmaktır gençler, her gün her gün aynı şeyleri yapmayın, yapabileceğiniz ama yapmadığınız şeyleri düşünün ve aklınıza gelenleri üşenmeden yapın. Bütçe gerektiren işlere girmeyin, zaman gerektiren işler olsun, ki canınız sıkıldığına göre zamanınız bol demektir.

Mesela Netflix'e 1 aylığına ücretsiz üye olun, film/dizi/belgesel izleyin. Normalde zaten online sitelere girip film izliyorsunuzdur ama ortam size farklı hissettireceği için, seçeneğiniz de bol olacağı için açıp izleyeceksiniz.

Ya da zevkinize göre tarihi, sanatsal, edebi, coğrafi, polisiye kitaplara sarın. İlginç şeyler becermiş insanların hikâyelerini okuyun, dünya bugünkü haline gelirken ne evrelerden geçmiş açın bakın.

Merak duygunuzu körükleyin.

Bir sürü ama bir sürü ufku genişleten, farklı bir beyin dünyasına kapı aralayan internet siteleri var, onları keşfedin.

Hiç olmadı aşağıdaki iki tane siteye girin, boş boş takılın. Ben bir tanesine girdim, mouse'u rastgele sağa sola oynattım, aşağıdaki şekil çıktı.

Baphomet değil mi lan bu? Sanırım tapınak şövalyeleri peşimde.

Silk – Interactive Generative Art
Liquid Particles - spielzeugz.de canvas experiment

Okuyun araştırın, dil öğrenin, çalışın , kendinizi geliştirin. Forumda tüm zamanınızı heder etmek, birbirinize laf sokarak negatif yüklemek yerine işe yarar işler yapın.

Can sıkıntısı bir şey yapmayan boş boş oturan insana hastır zamanını güzel değerlendiren insanın boş zamanı da değerdir değerlidir.

C yazın. Bir süre sonra memory management ile kafayı sıyıracağınız için can sıkıntısının kelime anlamını unutur, ruhsuz bir varlık olarak hayatınıza devam edersiniz.

Yaz tatilinde gideceğim yerlerde ne yenir nereye gidilir ne yapılır diye araştırıp notlar almak..
İyi zaman öldürtür..

Origami
Portakal ve mandalina kabuğunu doğramak.d

Chat uygulamalarına girip gizemli takılarak birkaç arkadaş edinmek.
Tanışmadan anlatmak kendini ve ona anlattırmak.

Geri