Can gox

Konu sahibi son olarak 3282 gün önce görüldü
Ilk olarak kaybedenler klübü film muziklerini dinlerken Gülce duru ile yaptığı my woman düeti ile keşfettigim, daha sonra bir arkadaşım ile gittiğim konseri sonrasında kendisine has tarzı ile "haydar haydar" dan sonra hayran olduğum müthiş insan.
Ve Neşet Ertaş tan nerdesin sen'i seslendirmesi ile kendisini daha da çok sevmeme sebep olan adam.
Cem Karaca'nın resimde ki gözyaşlarını söylerken adeta cem Karaca soyluyormus gibi hissettiren
Coverlarini sevdiğim.

farklı güzel bir ses tonu var.
(dal goncayı bir sabah)

The Moody Blues'un Melancholy Man şarkısını da çok güzel coverlamıştır.Hayatımın her döneminde olacak enfes bir şarkıdır.

[YOUTUBE]eKzZu4NK66c[/YOUTUBE]

Bir akşam konser çıkışı saat 2 civarı falan kartal Beyrut performance sahnesindeydi. Yalnızım ben şarkısı ile başlayıp my woman ile bitirdi ..
Pesine yaşar kurt sahne almıştı
. O mütevazı halleri ile yaşar kurtu dinleyip ayrıldı kapının önüne hava almaya çıktığımda gitaristi ile tanışma fırsatı buldum (k)

Çıkışta taksi bulamadık diye çocuk bizi kartal dan maltepe ye götürdü sağ olsun :p
Konsere davet etti.. can gox un bi sonra ki performansında on sıralarda izlemeye karar verdim o günden sonra :p

Ne tatlı bi adam.

Yabancı eserleri uyarladığında çok başarılı bulduğum ama yerli -Türkçe- söylediğinde "ulan bu adam o adam mı" derecesinde beni şaşırtıp elini attığı her yerli eseri rezil bir halde bırakabilen ama bu kısmını görmezden gelirsek memleketin başarılı keşlerinden biri.

Geri