Can ciğer olduğun insanla düşman olmak

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Can ciğer olduysam aram bozulsa bile düşman olamam ben :T:
Tabi bu da karakter meselesi. :o​

Hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Düşman değilde sildiğim oldu.

Dini, Siyasi, yaşam tarzı tercihlerini öğrendikçe, içindeki pisliği, kini, hazımsızlığını ortaya çıkarana kin tutmam.
Direk kafa atarım !

:p

Şaka bir yana, bu insanlardan her zaman zarar gelir. Sadece sana değil, tüm insanlığa.
Uzak durulmalıdır. Baktın üstüne geliyor onu görmezden gelmek umursamamak gerekir. Bunu yapabilen de güçlü biridir.

Düşman olmam sadece umursamaz davranirim o kadar.
Buna sebep olacak tek durum ise bana karşı gülüp arkamdan konuşması olur.

Artik can ciger olamadigimdan düşmanım olmuyor:)Meğer can ciger olduğunda düşman ediniyormusuz

Kimseyle can ciğer olmaya gerek yok hadi oluyorsun düşman olmak aptallık canını yakacak bütün kozlar mevcuttur kendisinde.

Açıkçası ben düşman olmadan karşımdaki laf sokmaya ergenleşmeye başlıyor, sonra ben yine de susuyorum gidiyor.
Eskiden can ciğersek durum bu.
Eskiden de bi bok değilsek sallamıyorum pek, kırılması da çok umrumda olmuyor kırıcı kişilerin .p

İnsanlar karaktersizse elimden gelen bir şey yok :p

Eğer birinin guveninden ötürü bi sırrını almışsam. Aram bozulsa dahi kimsenin bi sırrını vermedim vermem de. Verebileceği zarardan uyarmisimdir ancak. Yakın halemdeki insanlar da bu vasfa sahip olduğunu düşündüğümden hiç bi 'dost'umdan böyle bir şeyi beklemiyorum. (Yine de büyük konuşmamak gerek. Bilhassa bu sanal dünya için. İnsanları yeterince tanımak için pek elverişli bir ortam değil :T:)

Ben can ciğer o sarmal yakınlıktan olmamıyorum zaten en yakınımla bile kendi mesafemi koyarım.

Tüketeceğim yüze bakmam. Bu yüzden insanlarla büyük, içinden çıkılmaz sorunlarım olmuyor.

Oluyo. Ben denedim.
Düşman olarak adlandırmayalım ama bence. Sadece artık ne bok yerse yesin diyosun.

Ben önce düşman sonra can ciğer dost olurum.
O zaman daha iyi tanıyorsun. En kötü halini biliyorsun artık.
Önce can ciğer kuzu sarması oldum diyelim, o zaman da umursamam hiç, ederi yoksa kafama ne takıcam la o kadar işin gücün arasında

O sırada annemin her zaman söyledigi bir söz geliyor aklıma;

'' Fazla yakınlık tez ayrılık getirir '' : ))

19 Yıllık kardeşim dediğim insanla şuan o durumdayız ama yaptığı şey pek affedilir bir şey değil yani başınıza gelmeden atıp tutmayın.

Yediğim ictigim her günümü beraber geçirdiğim ve cok güvendiğim arkadaşımın arkaamdan is çevirdiği görünce insan haliyle artık kimseye guvenemiyor:)

Geri