Can Bonomo Mason mu?

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
Geçenlerde izlediğim bir video da Can bonomo‘un mason olduğu ve illuminati önderlerinin Onu bu seviyeye getirikleri hakkında iddaalar mevcutdu.

Şöyle bir bakarsak, Can Bonomo‘un Ailesinin ibrani olduğu yani israil asıllı oldukları konusunda internette gezinirseniz, bir açıklama mevcut. Bunun yanında Can israillilerin en yaygın isimlerinden Jean ( jan veya can) isminden türediği vede Bonomo‘nun ibranice İyi Adam anlamına geldiği söyleniyor. Sizlerin görüşleri nedir bu hususta?

Masonluk kimi çevreler tarafından bir din, mezhep, tarikat, çıkar kurumu, gizli örgüt, özel bir ideolojisi olan başka bir kurumun kolu ya da organı olarak adlandırılır..

Mason'un yukarıdaki tanımını göze alırsak ve Can Bonomo ile ilgili söylenen Yahudi tanımlamalarını da düşünürsek böyle birşeyin olabilitesi mümkün..Lakin bunun faydası mı olur zararı mı orası ayrı tartışma konusu..Sonuçta Türk vatandaşı olarak yaşıyor ki ; ülkemizi Eurovision gibi bir alanda temsil edecek..Irkı,dini,mezhebi şu an ikinci planda olmalıdır.TRT uzun ve kapsamlı araştırmalar ile sanatçıyı seçiyor..Olumsuz durumların yaşanabileceği ihtimali olsa idi buna mahal vermezdi diye düşünüyorum.

Dini dili ırkı meshebı ne olursa olsun bızı ılgılendıren tarafı bunlar olmamalı bız yapacagı ısle ılgılenmelıyız sonucta ulkemızı temsıl edıcek destek olmamız lazım. Ayrımcılık bızım ınsanlarımızın soyunda var ztn.

her ne olursa olsun can bonomo eurovision da başarılı olucaktır ben buna inanıyorum.

Bizimde Can Bonomo'ya başarılar dilemekten başka çağremiz yok..

Şarkıyı dün akşam dinledim inş başarılı olur temennimiz bu yönde. Bizi ilgilendiren kısmıda bu olmalı dini degil.

Can Bonomo'nun Özel hayatı, Dini , yaşam tarzı vs bunlar bizi ilgilendiren konular değil.Sadece çok fazla tanınmış bir yüz olmadığı için epeybir tepki aldı ama bu yanlış.O biizm ülkemizi temsilen oraya çıkmış insanların yaptıklarına bakın.Çok yanlış.

Can Bonomo İzmirli Yahudi Bi Ailenin Oğludur. Bence Bizi Yakından İlgilendirir Türkiye'yi Yahudi Birinin Temsil Etmesi Adama Koyar :) Ama Yapıcak Bişi Yok TRT Yaptı Yapıcağını.

Mason olması yarışma için avantaj olduğunu söyleyenler oldu aslında bakarsanız Eurovision değil Komşuvision yarışması bu Mason diye yarışmayıcı eleştirenleri şiddetle kınıyor, destek değil köstek olan yıkıcı Arkadaşlarımızı eleştiriyorum.

Can Bonomo'yu bi sevemediler. Bence müzik tarzı değişik ve ben sevmiştim. Eurovision'u kazanamaması da onun başarısız olduğu anlamına gelmez. Çünkü, o yarışma bir strateji yarışmasıdır. Biz bile Ermenilere 12 puan verdik bi sene. Bize barbar, katil vs vs diyen bir ülkeye.

Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez. İster yahudi olur, ister hristiyan, ister mecusi.

Bizzat gördüm evinde kedi kesip ateşe tapıyor bu zındıklar!!!111!22

Artık sanatçı diye tanıdığımız 5 kişiden 3 ü için mason yada illuminati üyesi diyorlar. Bilmem belki doğrudur belki yalan, Can bonomoyla bir irtibatım yok o yüzden pek ilgilenmem, insan kendi yakınındaki masonlara dikkat etmeli en çok.:)

Geri