Can Bonomo: Eşim çok güzel

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ünlü müzisyen Can Bonomo, NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan "Bambaşka Sohbetler" programına konuk oldu ve samimi açıklamalarda bulundu. Programda yapılan röportajda Can Bonomo'nun öne çıkan açıklamaları dikkat çekti.

Can Bonomo, programda yaptığı açıklamalarda baba olmanın kendisi için beklenmedik bir deneyim olduğunu belirtti. Oğluna duyduğu sevgiyi ve ona olan aşkını dile getiren Bonomo, "Oğlum inanılmaz bir şey. Hiç beklediğim bir şey olmadı. Bir evladım olursa onu çok severim, koruyup kollarım, ona örnek olmaya çalışırım diyordum; bu kadar aşık olacağımı, durmadan onun yanında olmak isteyeceğimi tahmin etmezdim" şeklinde konuştu.

Ayrıca Bonomo, babasıyla olan ilişkisine de değindi. 30 yaşına geldiğinde babasıyla daha sık görüşmeye başladıklarını ve aralarında sıcak bir dostluk ve arkadaşlık ilişkisi geliştiğini ifade etti. "Bizim jenerasyonumuzda var galiba böyle bir şey. Varlıklı bir ailede, 2 katlı evde büyüseydim babama 'siz' bile derdim. Hiç görüşmedik, hep çalışıyordu. Şimdi şahane bir ilişkimiz var..." şeklinde konuşan Bonomo'nun bu açıklamaları da dikkat çekti.

Son olarak Can Bonomo, eşine dair övgü dolu sözler sarf ederek, "Eşim çok güzel" dedi.

Programdaki Can Bonomo'nun samimi açıklamaları, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Kaynak

can-bonomo-esi-oyku-karayel-e-ask-itirafi-p2HMX.png
can-bonomo-esi-oyku-karayel-e-ovgu-yagdirdi.jpg

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Doğru söylemiş bu kız çok auralı

Abartılacak kadar da değil. Standart güzel işte. Ancak insan sevince böyle oluyor. Nereden biliyorsun diye sormayın… fkfkjfjdj

Yay erkosunun 3 Asır sonra mutluluğu mu bu sen bilirsin :D
Yay erkolarının sicili çok temiz değildir. Aleni 2-3 ise aleni olmayan 35-40’tır. Bir de başka burçtan bir baskınlık olabilir. :d
Yay erkosuna mı vuruldun djfjnfjd

Yay erkolarının sicili çok temiz değildir. Aleni 2-3 ise aleni olmayan 35-40’tır. Bir de başka burçtan bir baskınlık olabilir. :d
Yay erkosuna mı vuruldun djfjnfjd
Hayır hayır" evde kalmış sonunda bulunca tırnaklarıyla tutup kaçmasın diye övmüş " mesajı vermiştim ama anlaşılmadı IM SO SORRY :D

Allah mutluluklarini daim etsin.Adam belli ki karisina asik.Kadin da adami cok sıkmıyor,asiri kiskanclik krizi ve alisveris bagimliligi gibi aliskanliklari yok.Her halinden belli. : )

• Kahkaha
Allah mutluluklarini daim etsin.Adam belli ki karisina asik.Kadin da adami cok sıkmıyor,asiri kiskanclik krizi ve alisveris bagimliligi gibi aliskanliklari yok.Her halinden belli. : )
Ya sen ne yaşıyorsun gittiğin ülkede ilişkilerden sorumlu uzman falan mı yaptılar seni hep öngörü yapıyorsun azıcık ta sitem var sözlerinde doğru söyle bize aşko kuşko yenge mi yaptın Sjssjsjsj

Bu da ikinci frişof

Sakin olun kimse kimseyi sıkmıyor adam bir röportajda karım ne derse evet diyorum demişti Sjsssj

Ya sen ne yaşıyorsun gittiğin ülkede ilişkilerden sorumlu uzman falan mı yaptılar seni hep öngörü yapıyorsun azıcık ta sitem var sözlerinde doğru söyle bize aşko kuşko yenge mi yaptın Sjssjsjsj

Ahha genel izlenimlerim boyle.Etrafimdaki insanlarin hallerinden,ozellikle evli erkek arkadaslarimdan oturu,mevzuyu iyi idrak edebiliyorum.Zaman ce mekan degisse de,kadin fitrati degismiyor. : )

Biliyorum dalgasına yazdım ya sfdfdfgg :d
Yavru cekirge,sen feminen takil,yoksa hemcinslerin seni nugget gibi citir citir yer. : )

• Kahkaha
demek ki adam o kadar baglı ve asık ki kadının kıskanacagı bi durum olusmuyor. karısının harcadıgı paranın da hesabını tutmuyor..

demek ki adam o kadar baglı ve asık ki kadının kıskanacagı bi durum olusmuyor. karısının harcadıgı paranın da hesabını tutmuyor..

Kesinlikle size katiliyorum.Zaten karisinin kiskanacagi bir eylemde bulunmasi ve harcadagi paranin cetelesini tutan bir adam,kendi amel defterinin kapagini usulca kapatsin.Kadinlarin bakis acisi oldukca ust vechede.

Arkadaşlar siz şaka mısınız xdxd öykü karayel ev Hanımı mı ki kocası harcadığı paranın çetelesini tutsun jsjkskdkdkx :dd

• Kahkaha
Geri