Çamlıca camii

Konu sahibi son olarak 2265 gün önce görüldü
Açılmasına günler kalan, inşasının belgesel olacağı,Cumhuriyet tarihinde yapılan en büyük camii.

Bana çok yakın ve açılmasına bir kaç sene daha var
Külliye tarzı yapılıyor
Öyle kolay biteceğe hiç benzemiyor
Cami beraberinde kentsel dönüşümü de getirdi.Her yeri yıkıyorlar o bölgedeki.

Bir de şu Stad'lara bu kadar para harcamasalar. Senede üç beş defa maç oynanıyor her stad'da şunun topu topuna.

Lan sokakta soruyoz kelime-i şehadetin anlamı ne diye, mal mal bakıyorsunuz. Ülkeyi cami haline getirsen ne olur. Din işi bitti beyler. Maymun gözünü açtı. Son demlerinde saflar dagilmasin diye şiddet dozu artıyor ama nafile.

“Solcular her yere Atatürk büstü yapıyo” diye siyaset yaparken; bir sokakta iki cami yaptırmaya başladılar. Bakalım sonumuz ne olacak. Birkaç yıl sonra cami şeklinde evlerde mi yaşıcaz acaba :/

Ben evinin olduğu sokağa yapar diye bekliyordum bundan sonra ki hedef Taksim'in gobegine cami yapmasidir..

Her sınıfa bir öğretmen masraf dedi adam bugün. Tabi. Ne gerek var. Okurlarsa camiye kim gidecek.

Camii olan yerlere camii yapılmasına karşıyım. Ama anadolu yakasında böyle büyük camiiler yok veya herkesin bilebileceği kadar duyulmamışlar. Bunun yapılması bence güzel oldu, aynı şekilde taksim'e yapılacak olanda.

Geri