Camiye sütyensiz giren Amber Heard linç edildi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Amerikalı oyuncu Amber Heard, Türkiye'ye seyahate geldi. İstanbul'daki gezisini Instagram hesabından paylaşan Heard, tarihi yarımadayı gezerken camide sütyensiz olduğu ve başörtüsünü aksesuar olarak taktığı için tepki topladı.
- ajans haber
IMG_20200819_155911.jpg
Konu uzman görüşüne açık olduğu için İslami açıdan değerlendirilmesi için @Serasker sağlık açısından değerlendirilmesi için @climax ve meme uzmanı olan @Karma beyi konuya davet ediyorum.
- sütyen önemli sonuçta.

Sütyenin icadı hangi yıl? Sütyen icat edilmeden önce ne yapıyorlardı acaba. Ayrıca sütyeni icat eden müslüman mı acaba..

Dostum kadın müslüman değil saygı açısındanda başını örtmeye çalışmış. Bence gayet nazik. Sütyensiz olduğunu nasıl anladınız anlamadım. Havalar sıcak kendi tercihi olabilir. Ben tebrik ederim kendisini.

Caminin önünden geçip gitseydi de "niye girmedin sen kimsin yaaa kimm.. gelmesinler ülkemize" diye linç edilirdi. Biz böyle çılgın bi ülkeyiz Ambercim, ne yaptığına değil yaparken içinde ne olduğuna bakarız. Alış güzelim...

Sütyen gögsü daraltiyo zaten.
Iman Ferah gögüs ile mümkündür.
Dogru yoldasin Ambercim.

La biri de sütyen kacinci yilda icad edilmis diye sormus jsvsjvsksjsosksl

Saten elbisenin içinde güzel gözükmez ondan. Siz de yani...

Sonra reklam broşürlerinde Türkiye'de niye deve var diye soruyorlar. Hem Arap çöllerindeki bedevilerden daha tutucu ol hem de din anlamında softalıktan başka bir şey yapma. Bu ne yaman çelişki? Son yıllarda artan dinci sayısı -bakın dikkatinizi çekerim dindar değil dinci- korkutucu bir seviyeye ulaştı. Bu adamların derdi tasası din falan değil. Şu an geçer akçe din olduğu için o kimliğe bürünmüş vaziyetteler. Her yerdeler her yerde. Bir ek yapayım, bunların elleri uçkurlarından düşmediği içün milletin mahrem yerlerine bakmaktan alıkoyamazlar kendilerini. Ulan dürzü sen boynunu büküp önüne baksana sanane elalemin ne giydiğinden.

Olm ben kilise falan gezerken bakiyom İsa heykeli önünden geçerken gavur cemaat istavroz çıkarıyor. Ama ben yapmıyorum. Kimse de "baba oğul kutsal ruh falan dikkat etmiyon" demiyor. Tabi sessiz sedasız dikkat çekmeden efendice dolanınca sorun olmuyor.

Gayet nizami oyna devam et.

Ha meme sağlığı ve sütyen olsaydi konu, sıkmayacak toparlayacak hareketi stabilize edip destekleyecek olursa sağlıklıdır derdim. Ama yatarken çıkarın bence.

Geri