Ateistlere (ki bunlar sizin zihninizde yerleşik olan "müslüman" kalıbınıza uymayan insanların bütünü oluyor sanırım) ciddi anlamda kafayı takmışsınız anlaşılan.. Bu kadar nefret sağlığınıza zarar, biraz sakinleşin.. İslam hoşgörü dini, çevrenizdeki insanların hayatlarıyla ilgilenip fazlasıyla çirkin yakıştırmalar yapmak yerine biraz hoşgörülü olsanız da aynayı kendinize çevirip kendinizle ilgilenseniz huzuru oralarda arasanız diyorum.. Siz halen daha inatla neyi ifade ettiğimi nerede yanlış yaptığınızı anlamak istemiyorsunuz, özrünüz kabahatinizden büyük ama ne acı ki farkında bile değilsiniz.. Tartışalım isterdim ama fikirleri geçtim üsluplarımız bile doğu ile batı kadar birbirine zıtken, burada tartışmak da bir o kadar faydasız ve bir o kadar yersiz..
Bu saatten sonra da bana kopyala-yapıştır'la anlatmayın mesela, huyum değil öyle mesajları okumak, gerek yok.. Ah ama okuyanı elbet çıkar diyorsanız tabi ki buyrunuz..
Siz olası üsluptaşlarınız ile (fikirdaş demiyorum bakın çünkü üslubu çok düzgün olanları var, hepsine saygılar) "ateistleri" masaya yatırmaya devam ediniz İlteber Almış Han Bey.. Benden bu kadar.. Size iyi günler dilerim.. :hi: