Cami anonsu sokağa verildi: 'Filenin Sultanları kafirdir'

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hangi camii gidelim
Timurtas camii sanirim eminonunde boyle bir camii vardi.Benzer isimde baska bir sehir de var mi bilemiyorum.

Kafir yaftasi agir ve yakisiksiz olmus.İlgili sporculardan birisi Allah'a iman ediyor lakin haramdan da kendisini kismen men edemiyorsa,kafir yaftasi asilsiz ve manasiz kalmis olur.Ve daha da vahimi,bu yakistirmayi yapan hocanin derhal bu kisilerden helallik almasi gerek,aksi takdirde inandigi dinin kurallarina gore,kul hakkina girmis olur ki,bu da oldukca agir bir gunahtir.

Haram/Gunah/Şirk bunlar arasinda gun ve gece gibi ince nuanslar vardir.

Timurtas camii sanirim eminonunde boyle bir camii vardi.Benzer isimde baska bir sehir de var mi bilemiyorum.

Kafir yaftasi agir ve yakisiksiz olmus.İlgili sporculardan birisi Allah'a iman ediyor lakin haramdan da kendisini kismen men edemiyorsa,kafir yaftasi asilsiz ve manasiz kalmis olur.Ve daha da vahimi,bu yakistirmayi yapan hocanin derhal bu kisilerden helallik almasi gerek,aksi takdirde inandigi dinin kurallarina gore,kul hakkina girmis olur ki,bu da oldukca agir bir gunahtir.

Haram/Gunah/Şirk bunlar arasinda gun ve gece gibi ince nuanslar vardir.
Ayete karşı gelirsen kâfir olursun diyor yanlış bir şey mi?

Tek becerisi akpye oy vermek olan imamlar gene boş durmamış,boş yapmış.

edit: her imam kallavi değildir.

Bunlarin baska isi yok mu la?

Bizim tek rakibimiz kendlmiz ve din. Bu ikisini aşamadığımız sürece devamlı 50 yıl geride gitmemizi engelleyemeyiz.

Ayete karşı gelirsen kâfir olursun diyor yanlış bir şey mi?

Buna diyecek bir lafi olamaz kimsenin lakin mevzu,kimin kafir olup/olmadigi raddesinde karar verici olmak.Su an haram/gunah olan bir cok yasak devlet tarafindan organize bir sekilde kontrollu olarak millete sunuluyor.O zaman hem yoneten,hem de yonetilenler kafir durumundayiz.Kaldi ki,voleybol federasyonu bakanliga,bakanlik devlete bagli bir mekanizma.Dolasiyla bu kizlarin bu sekilde voleybol oynamasina devlet cevaz vermisken,sorumlulugun kallavisi sizce kimde?

Neye göre kâfir.
Bana göre de bunu diyen dana kâfir.

Hadi bakalım kimin gücü kime yerterse o zaman. Senin laf ettiğin kadınlar bayrağını dalgalandırdı Avrupa'da. Ama doğru. O senin bayrağın değil tabi yaprağımın kurma kolu.

Kurtuluș savașında öğretmenlerin linç edilmesi için fitne dağıtan adamların torunları olan imamlar.

Bunlar gibilerin bildiği tek günah kadınların kızların giyimleri ^44

İyi ki pısırıklar ha, bir de pısırık olmasalar demek ki...

Ben de gördüm diyor : )) ülkenin büyük bir kesimi o taytlara 'sadece' bakarak tahrik olabiliyor ve o kesimi oluşturanların çoğunluğu şunun zihniyetinde. İşine gücüne giden insanların böyle saçmalıklar dinlemeye maruz bırakılması da ayrı sıkıntı.

Kâfir (Arapça: كافر - kāfir, çoğulu: كفّار - kuffār, kadın için kâfire kullanılır, çoğulu: kevâfir), İslam dinî terminolojisinde küfür işleyerek dinden çıktığı düşünülen veya hiç Müslüman olmamış kişiye denir.

Din adına tebliğ ettiği konularda peygamberi tasdik etmemek, onaylamamak anlamında bir terim.

<<Üstteki tanımlar alıntıdır>>

Dinden çıkmış veya Müslüman olmayan, inançsız anlamına gelmez. Başka bir dine inanıyor da olabilir.

Geri