Camfrog Server Ping Programı (Gnet)
Web Hosting - Dedicated Server
En_guclu_Ping_programi_GNet_ca mfrogson.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
İşte arkadaşlar camfrogda son günlerde kanal sahiplerini bezdiren, zirvede olan kanalları
girilmez hale getiren En kuvvetli ping programını resimleri ile birliktesizinle paylaşıyorum.Maksat paylaşımdır.
Bu program şuan sadece bu işi yapanların elinde ve bu ping olayına kimse dur diyemiyor.Bu program paylaşılırsa belki birilerini harekete geçirir.
Bilmiyorum iyimi yapıyorum kötümü ancak,bizde birçok şeyi paylaşımcı arkadaşlardan temin ediyoruz. paylaşım kutsaldır.
Not:Bazı kuş beyinli arkadaşlar çıkacak tabi bu program virüslü falan diye küfür eden, zaten illegal ve yasaklı bir program,tabi antivirüsler uyarı verecektir.
İnternet dünyasında okadar çok yasaklı program varki paylaşılan,bu program onların yanında devede kulak kalır.
Saygılarımla...
Download
Web Hosting - Dedicated Server
Alternatif
En_guclu_Ping_programi_GNet_ca mfrogson.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...