Çamaşır makinesi tavsiyesi olarak hangi markayı önerirsiniz?

Konu sahibi son olarak 1343 gün önce görüldü

Profilo düşünür müsün?

Ya aslında ben çok marka ayırt etmem de kendime almayacağız. Dayımların çamaşır makinesi bozuldu da, onlara alacağız. Uzun ömürlü, sessiz ve dayanıklı olması aradıkları kriterler.. Pek bir şey bilmiyorlar da bana dediler internetten araştırsana diye bir.. Ben de öyle sizlere de bir sormak istedim.

Profilonun dükkanı yok ki burada.. Ben pek bilmiyorum zaten Ankara'yı çok bilmiyorum. Sen profilo mu kullanıyorsunuz?

Ya aslında ben çok marka ayırt etmem de kendime almayacağız. Dayımların çamaşır makinesi bozuldu da, onlara alacağız. Uzun ömürlü, sessiz ve dayanıklı olması aradıkları kriterler.. Pek bir şey bilmiyorlar da bana dediler internetten araştırsana diye bir.. Ben de öyle sizlere de bir sormak istedim.

Profilonun dükkanı yok ki burada.. Ben pek bilmiyorum zaten Ankara'yı çok bilmiyorum. Sen profilo mu kullanıyorsunuz?

Eğer Profilo düşünürseniz, uygun fiyattan sağlam bir makina ayarlatabilirim. Aklınızda bir model varsa söyleyin fiyat alayım. Yoksa ben güzel bir model öğrenirim sizin için. O modelin olur fiyatını da söylerim, siz başka yerden de araştırabilirsiniz.

Yanlış anlama dostum. Nişanlım Ankara'da Profilo mağazasında çalışıyor. Eğer düşünürseniz konuşur, indirim rica edebilirim.

Eğer Profilo düşünürseniz, uygun fiyattan sağlam bir makina ayarlatabilirim. Aklınızda bir model varsa söyleyin fiyat alayım. Yoksa ben güzel bir model öğrenirim sizin için. O modelin olur fiyatını da söylerim, siz başka yerden de araştırabilirsiniz.

Yanlış anlama dostum. Nişanlım Ankara'da Profilo mağazasında çalışıyor. Eğer düşünürseniz konuşur, indirim rica edebilirim.

Yok neden yanlış anlayayım, ilgin için teşekkürler. :)
Mağazası neredeymiş ki?

Beyaz esya konusunda uzman görüşü sunabilirim.
Ilgileniyorsan mesaj at görüşelim..

Yok neden yanlış anlayayım, ilgin için teşekkürler. :)
Mağazası neredeymiş ki?

Anatolium AVM var Ankara'da. Onun içindeki Profilo mağazasında. Eğer bakmak isterse dayın, bana haber et. Ben ararım nişanlımı. Yada istediği bir model varsa söyle bana, indirimli olarak fiyat alayım.

Anatolium AVM var Ankara'da. Onun içindeki Profilo mağazasında. Eğer bakmak isterse dayın, bana haber et. Ben ararım nişanlımı. Yada istediği bir model varsa söyle bana, indirimli olarak fiyat alayım.

Tamam eğer gitmeye karar verirsek profiloya sana ulaşırım. :)
İyi niyetin için sağol cidden ya :p

İlk kez duydum neredeymiş ki o, metrosu var mı?
CEPA'yı Taurus'u AnkaMall ve Kızılay AVM'yi biliyorum bir tek ben..

Armada'ya da bir kere girmiştim arkadaşlarımla ama sevmemiştim.

Tamam eğer gitmeye karar verirsek profiloya sana ulaşırım. :)
İyi niyetin için sağol cidden ya :p

İlk kez duydum neredeymiş ki o, metrosu var mı?
CEPA'yı Taurus'u AnkaMall ve Kızılay AVM'yi biliyorum bir tek ben..

Armada'ya da bir kere girmiştim arkadaşlarımla ama sevmemiştim.

Mamak'ta, Nata vega'nın yanında. Bende bilmiyorum hiç Ankara'yı. Eğer gidip bakmak isterseniz Alp'in arkadaşıyım dersin. Bana haber edersin zaten ben konuşurum. Fiyat konusunda yardımcı olur mutlaka.

Rica ederim.

Merdaneliler vardi ya banyonun bi kosesinden obur kosesine gelirdi ziplaya ziplaya xd

Bosch iyidir. Yeni alacaksan buhar ayarlilarini al. Aksam eve geldiginde gunluk makineye atar buhar ayarinda dondurursun yikamaya gerek kalmadan hassas kiyafetleri gunun tozu pisinden arindiriyor.

Bosh dayımlar aldı 9 kg alanindan fakat dar içi memnun değiller.
Samsung-beko güzel bak.
Bizimki beko annem çok memnun.

Geri