Çamaşır Makinam Yürüyor Ne Yapabilirim?

Konu sahibi son olarak 4110 gün önce görüldü
Öncelikle çamaşır makinemizin dengesine bakmamız gerekir. Makinamızın köşelerinden tutarak oynattığımız zaman makinamız haraket ediyorsa dengede değildir demektir ve çamaşır makinesi yürür. Onun için çamaşır makinemizi öncelikle yana doğru yatırıyoruz. Ayağından hangi tarafı meyil yapıyorsa ayarlama yapıyoruz. Ayarlamayı yaptıktan sonra çamaşır makinamızı tekrardan düz konuma getiriyoruz.

Koyduktan sonra cihazımız dengeyi almış oluyor. Çamaşır makinesi dengeyi aldıktan sonra tekrardan çamaşırı koyuyoruz. Çamaşırımızı koyduktan sonra kapatıyoruz ve çalıştırıyoruz. Eğer ki çamaşır makinası tekrar yürüme yapıyorsa bunun nedeni içine koyduğumuz çaşaırların çok fazla ağır olmasıdır. Çamaşırımızı bir dahaki yıkama da azalrıyoruz. Azaltıp tekrar koyuyoruz.Çamaşır makinesindeki çamaşırlar az olmasına rağmen cihazımız hala yürüme yapıyorsa bunun o zaman teknik bir arızası var demektir. Yetkili çamaşır makinesi servisi çağırıyoruz.

topuklarına sıktır :zuha:
başlığa koptum ya:D:D:D

Bizimki dans bile ediyor yürümekte neymiş :zuha:

Sıkmaya geçince makina banyodan salona geliyor o derece bir yürüyüş bendeki ama hala inatla yaptırmıyorum sanırım kazanı düştü.. :D

kime yürüyo? sana yürüyosa kocana söyle.

Emeklemesi mi lazım yani

Yazar burada kadınların çektiği çileden bahsediyor olmalı makine yürürmü olm :D

Bırak gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır :(

Yalnız arkadaş çok doğru bi konuya deginmiş böyle bir şey var gördüm:(

Annemler tatildeyken sanırım ben makinemizi yerinden oynatmisim.
Calistirdigim da kurulmaya geçerken makina sonuçta sallanıyor hız dan ötürü bi baktım makina resmen banyo nun ortasindaydi:(
Ve cok korkmustum:/
Bu yüzden bile servis çağıran bir insanim:D

Bizim makine amuda kalkıyor. :/ servis lazım.

At çöpe yenisini al. :D
Servise göndermen gerekir.

Sıkmaya geçince sanırsın ki uçak kalkıyor yenileme vakti geldi galiba

Parka filan götürün arada bi akranlarıyla tanışsın oynasın.
Sosyalleşme vakti gelmiş

Ya of anılarım canlandı başlığı görünce. kjhdşlsk
Bir kere sevgili çamaşır makinemizi koridorda yakalamıştım, fişi daha uzun olsa salona gidecekti herhalde.

Ne yapacan at gitsin hayır gelmez ondan vadesi dolmuş

Haber değeri yok
Konuşsaydı belki.d

Durmakdan canı sıkılmış onunda dolaşmaya hakkı var :D

Geri