Çamaşır Katlamak

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Balkonda asılan çamaşırları alıp yerine güzel düzenli bir şekilte katlamaktır :)

Çamaşırları başkasına katlatınca hep başkasınınki ile benimki karışıyor.. Ve bende kendiminkini bulamıyorum. en güzeli Kendin Katlamak..

Çok streslendiğim bir şeydir bekar hayatında en sevmediğim durum.

anne bu çorabın teki nerde dediğim ve çamaşır makinesinin içinde aradığım durum :D

eziyet eziyet

annemden gördüğüm en büyük ikinci eziyet

dolaba koyulan eşyaların, dolabı açanın üzerine yıkılmaması için alınmış bir çeşit önlem

delilik derecesinde düzenli katlamaya çalışıldığında can sıkan eylem. deli oluyorum cidden hepsi düzenli olmalı yoksa annem çamaşırlarımı alıp bana 5 sene eğitim vericekmiş gibi geliyor. :D :D

delilik derecesinde düzenli katlamaya çalışıldığında can sıkan eylem. deli oluyorum cidden hepsi düzenli olmalı yoksa annem çamaşırlarımı alıp bana 5 sene eğitim vericekmiş gibi geliyor. :D :D

abi mükemmeliyetçilik duygusu çok kötü ya bende de işler ilgili var simetri hastalığı gibi birşey insanı çok zorluyor

katla katla bitmez o çamaşırlar hiç bi zaman. sanki ordunun çamaşırını yıkadık.

Çamaşır katlama makinası varmıdır acaba diye düşünüyorum bazen..Sevmiyorum arkadaş,bide onu yerine yerleştirmsi var.

Çamaşır katlama makinası varmıdır acaba diye düşünüyorum bazen..Sevmiyorum arkadaş,bide onu yerine yerleştirmsi var.

pek makine sayılmaz ama böyle birşey var kullanmadım ama belki biraz hız kazandırabilr

Wonder%20Fold%20Elbise%20Katlama%20Aparat%C4%B1%20K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-400x400.jpg

Onu biliyorum yahu ,çok dandik duruyor dokunsam kırılacak gibi..katlamaya devam o zaman :D

Bak doğru dedin ,el emeğ göz buru diyede birşey var demi.:T:

Destek derkene ,rrkek adam çamaşır katlamaz .:T:

hayat müşterek ama herkes görevini bilmeli yani.Oldu ozaman:T:

Perde takabilir , salatanın tuzunu atabilir birde çoluk çocuk olunca yardımcı olması yeterli tabi.:D konu dağıldı

insanın tişörtler aynı hizasında olsun diye simetri hastalığına yakalandığı sıkıcı eylemlerden biri sadece..:D

Perde takabilir , salatanın tuzunu atabilir birde çoluk çocuk olunca yardımcı olması yeterli tabi.:D konu dağıldı

o "...bilir"lerin hepsini sevgili kulakları çınlayası annem bizzat tatbik ettirdi sağolsun eee tek çocuk olunca böyle oluyor

fena dağıttık konuyu nereden geldik biz buraya yaaa :haha:

Geri