Call of Duty: Advanced Warfare Serinin İnandırıcılığını Sürdürecek

Konu sahibi son olarak 4362 gün önce görüldü
Sledgehammer'ın kurucularından Michael Condrey, Call of Duty: Advanced Warfare hakkında şunları söyledi:

"Call of Duty inandırıcılığı ve bağ kurulabilirliği nedeniyle bu kadar büyük. Bunlar markanın her zaman en güçlü yanlarından biri oldu."

"Oyunla bağ kuramayacağınız bilim-kurgu bir yapı oluşturmak istemiyoruz. Bilim-kurgu ikonlarından uzak durduk. Yani oyunda mecha göremeyeceksiniz. Gelecekte mechalar olmayacak demiyorum ama oyununuzda mecha olduğu zaman otomatikman 'bilim-kurgu' oluyor. Bu nedenle bunlardan uzak durmak istiyoruz."

Condrey ayrıca Advanced Warfare'a ileride bir devam oyunu gelme ihtimalinin yüksek olduğunu da sözlerine ekledi.

bfeaf14f-d1e4-4f90-87a8-d91b2463d5d8.jpg

Call of Duty'nin fenomeniyim :)

Abi vallaha seninle her özelliğimiz bir bende fenomeniyim :)

Çıktığı anda alacağım bir bloğum var buradan veremem ancak orada videosu olacak özelden veririm incelemek istersen eğer :) - tabi sakıncası olmaz sanırım site yönetimi adına

İyice bilim kurgu ya kaçmaya başladı. Kendilerini düzeltmeleri lazım sırf bu yüzden COD u bırakıp BF ye döndüm. Son oyununu oynamadım bile her serisi çıktığı anda akşamına elimde olurdu ön sipariş verirdim. Artık vermiyorum, almıyorum bile...

İyice bilim kurgu ya kaçmaya başladı. Kendilerini düzeltmeleri lazım sırf bu yüzden COD u bırakıp BF ye döndüm. Son oyununu oynamadım bile her serisi çıktığı anda akşamına elimde olurdu ön sipariş verirdim. Artık vermiyorum, almıyorum bile...

CoD serisini berbatlaştıran yan firmalar oldu İnfinity Ward stüdyosunun çalışanları işten atılmasaydı bunlar olmazdı yani CoD'u böyle görmezdik Treyarch mahvetti zaten CoD Bo 2 ile.. bakalım hayırlısı bunlar nasıl yapacak :)

Mesela CoD: Ghost İnfinity Ward yapımıdır onu ben bitirdim mesela çok güzeldi :)

Ve şunuda söyliyim hiçbir oyunu CoD kadar zevk alarak bitirmedim Watch Dogs hariç..

Dediğin gibi oldu ne yazık ki... Ghost denemedim hiç daha açıkcası biraz pahalı para verip elimde patlasın istemiyorum. Keyifle oynamayacağım oyuna 120 küsür lira vermem

Ben ki ps 3 de oyun koleksiyonu olan birisi, sırf bu oyunun fanı iken, hiç bir masraftan kaçınmayıp özel paketli alırdım.

ElW0LA.jpg

kr7DQW.jpg

Dediğin gibi oldu ne yazık ki... Ghost denemedim hiç daha açıkcası biraz pahalı para verip elimde patlasın istemiyorum. Keyifle oynamayacağım oyuna 120 küsür lira vermem

Ben ki ps 3 de oyun koleksiyonu olan birisi, sırf bu oyunun fanı iken, hiç bir masraftan kaçınmayıp özel paketli alırdım.

ElW0LA.jpg

kr7DQW.jpg

Şuana kadar PS3 Alma gereği görmedim yaklaşık 7.000 TL civarında bir bilgisayarım var R9 Kullanıyorum son ayarda açıyor çalışarak aldım bazı parçalarını o ayrı mesele tabi ancak CoD'a para vermiyorum artık netten indiriyorum çünkü eski albeniliği yitirdi orjinalciyiz ama her oyuna para vererek para boşa gitsin istemiyorum 20 GB bi oyun yapıyorlar demosu olmuyor sonuçta :)

Şuana kadar PS3 Alma gereği görmedim yaklaşık 7.000 TL civarında bir bilgisayarım var R9 Kullanıyorum son ayarda açıyor çalışarak aldım bazı parçalarını o ayrı mesele tabi ancak CoD'a para vermiyorum artık netten indiriyorum çünkü eski albeniliği yitirdi orjinalciyiz ama her oyuna para vererek para boşa gitsin istemiyorum 20 GB bi oyun yapıyorlar demosu olmuyor sonuçta :)

Bende biraz orjinal takıntısı var. Tüm oyunlarım öyledir, zaten ben değmeyecek oyunu oynamam ki, ve vaktim var, ne harcayacak zamanım. Evet eski benliğini yitirdiği için zaten bende son oyunlarını almıyorum ki, ve netten online oynamadığım sürece RPG oyunlar bana keyif vermiyor :) Asıl orjinal alma sebebim budur.

Bende biraz orjinal takıntısı var. Tüm oyunlarım öyledir, zaten ben değmeyecek oyunu oynamam ki, ve vaktim var, ne harcayacak zamanım. Evet eski benliğini yitirdiği için zaten bende son oyunlarını almıyorum ki, ve netten online oynamadığım sürece RPG oyunlar bana keyif vermiyor :) Asıl orjinal alma sebebim budur.

290 Tane Orijinal oyunum var abartmıyorum maalesef öyle Dolaplara sığmıyor ne zaman sipariş versem Annemden şu sözleri işitirim ''Oğlum dahamı oyun :pat: '' Bazı oyunları Amazon yada Ebay'den getirtiyorum hesaplı olmuyor tabii gümrüğüydü vs'siydi gümrüğe takılma sorunlarıda oluyor ama Full orijinal geliyor en azından Figür felan var :cici:

Bi BF'ci olarak CoD'u severim ama dediğiniz gibi bilim-kurguya sarınca itici geliyor. BF'nin bu yönünü seviyorum, sapmadan ilerliyor.

Bilim-kurgu olarak oynadığım tek oyun Crysis, onu da bizimkiler yapıyor destekçi olmak adına. :)

BF kadar kendini geliştiren bir oyuna henüz rastlamadım.
Ancak cod oynamaktan da geri tutmam kendimi.

Bi BF'ci olarak CoD'u severim ama dediğiniz gibi bilim-kurguya sarınca itici geliyor. BF'nin bu yönünü seviyorum, sapmadan ilerliyor.

Bilim-kurgu olarak oynadığım tek oyun Crysis, onu da bizimkiler yapıyor destekçi olmak adına. :)

Bende BF'ye bu yüzden sarmıştım 100 LV Battlefield 4 oyuncusuyum ön sipariş verdim ama belli bir süre sonra Multi sıkıyor adamı orası ayrı konu R9 ile aldığımda ücretsiz yanında hediye gelmişti bende sadece Premium almıştım :)

BF kadar kendini geliştiren bir oyuna henüz rastlamadım.
Ancak cod oynamaktan da geri tutmam kendimi.

ben BF oynadım ama hiç tatmin etmedi :(

önceden bütün savaş oyunları medal of honor, call of duty, bf hepsi 2. dünya savaşı ile ilgili oyun yapıyodu

bildiğim kadarıyla Call of Duty 4. oyunu olan Modern Warfare yi çıkardı, savşa oyu FPS ye yön verdi

tabikide çok fazla oyun çıkarmaya başladı cod, neredeyse her sene :) bazılarına göre kötü olmaya başladı

ben çok seviyorum, diğerlerini pek oynayamıyorum

ben BF oynadım ama hiç tatmin etmedi :(

önceden bütün savaş oyunları medal of honor, call of duty, bf hepsi 2. dünya savaşı ile ilgili oyun yapıyodu

bildiğim kadarıyla Call of Duty 4. oyunu olan Modern Warfare yi çıkardı, savşa oyu FPS ye yön verdi

tabikide çok fazla oyun çıkarmaya başladı cod, neredeyse her sene :) bazılarına göre kötü olmaya başladı

ben çok seviyorum, diğerlerini pek oynayamıyorum

Ben oyun alemine CoDla başlamıştım küçükken bilgisayar başındaykene bir resimimde var ancak bu bilimkurguya yönelince bende BF'ye devam ettim genede adam gibi olduğu zamanlar oynuyorum ah Treyarch ah batırdın Resmen CoD'u :pat:

İnfinity Ward dan şaşma :)

Ayrıldılar abi artık onlardan seri gelmez ha arada 2-3 çalışan kaldıysa bilemem Titanfall mesela çok çok yüksek puanlar aldı arkasında kim var İnfinity Ward Artık Respective olarak hizmet verecekler.

Treyarc 2. dünya savaşı tarzı ve daha çok kan şiddet içeren yapım ama tutulmaz fazla

Treyarch En son Call OF Duty BO2 'yi yaptı abi 2.Dünya yapsada tutulmaz çünkü serinin gidişatını bilmiyor ha Treyarch bilimkurguyu iyi yaptımı evet yaptı ama bu CoD serisine yakışmadı..

bf de oynadık, cod da oynadık gerçi bf4 ve cod ghost tan haberim yok ammavelakin cs 1.6'dan aldığım keyfi hiç birinden alamadım açıkçası. multi icin diyorum tabi bunu. aslında pc de iyi ben bunları bi denesem fena olmaz begenirsem orijinali alır multi kasarım da niye sesli düşündüysem bilemedim :T:

bf de oynadık, cod da oynadık gerçi bf4 ve cod ghost tan haberim yok ammavelakin cs 1.6'dan aldığım keyfi hiç birinden alamadım açıkçası. multi icin diyorum tabi bunu. aslında pc de iyi ben bunları bi denesem fena olmaz begenirsem orijinali alır multi kasarım da niye sesli düşündüysem bilemedim :T:

Dene tabi güzel oyunlar :)

Geri