Çalıştığın işin en güzel tarafı

Konu sahibi son olarak 804 gün önce görüldü
Sevgileri saf ve gerçek çalıştığım ortamdaki minnoşların.

Kendi programımı kendim oluşturmam. Dolayısıyla dilediğim zaman kaytariyorum, dilediğim zaman çalışıyorum. Tabii sorumluluklar bu olanakları suistimal etmeye izin vermiyor. Şimdi siz karar verin, programı ben mi oluşturuyorum, iş mi oluşturuyor? Neyse gene de her şey yolunda.

kendi playlistimi çalıyor olabilmem büyük nimet...

edit: arada edrisu'nun da 90s listesini çalıyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
birçok ülke insanıyla kontakt kurabilme olanağı. 2 senedir böyle.

Ozgur olmam. Soyleki istedigim saat gidiyorum, kimse napiyorsun demiyor. Kimse isime karismiyor ne yaptigimi tam olarak bilmiyor. Boyle yogun ve stresli gunler daha cok hosuma gidiyor ben bununla besleniyorum cunki.
Baska bir meslekte bu kadar ozgur birakilacagimi sanmiyorum. Tabi eksi yonleri de var, ama isine kimsenin karismiyor olmasi ve sozunun her turlu geciyor olmasi buyuk bir konfor benim icin.

Ozgur olmam. Soyleki istedigim saat gidiyorum, kimse napiyorsun demiyor. Kimse isime karismiyor ne yaptigimi tam olarak bilmiyor. Boyle yogun ve stresli gunler daha cok hosuma gidiyor ben bununla besleniyorum cunki.
Baska bir meslekte bu kadar ozgur birakilacagimi sanmiyorum. Tabi eksi yonleri de var, ama isine kimsenin karismiyor olmasi ve sozunun her turlu geciyor olmasi buyuk bir konfor benim icin.
Bu o kadar değerli bir şey ki bireyin kendi hür iradesiyle karar alması hem konfor alanını hem de gelişimini sağlayacak olması büyük şans.

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
30 iş değiştirdim hala sevdiğim işi bulamadım..iyi ki kız doğmadım kesin kötü yola düşerdim.

Güzel bir yanı yoktu o yüzden bıraktım

çalıştığım işin en güzel tarafı hiç bir güzel yanı olmaması.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yattığım yerden para kazanıyor olmam. Profesyonel kumarbazım.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri