Çalışmadan 200.000 TL toplayacağınızı biliyor musunuz?

• Kullanıcı hilmi39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 3338 gün önce görüldü
evet doğru. 39 yasındayım ve tam 20 yildir sigara içiyorum. bunun 200.000 tl kazanmakla ne ilgisi var diyeceksiniz. Çok alakası var şöyleki gecen gün bir hesap yaptım bir insan ömründe (normal insan ömrü tabi) içtigi sigaraların parasını toplarsa bu kadar para toplayabiliyormusuz şaka gibi dimi? ne demişler damlaya damlaya gol olur. Onu bırakın hadi ekonomik krizde ondan bundan kısarak harcadığınız paraya üzülmüyorsunuz üzülmüyorsunuz diyorum da ben de sigara içiyorum kendime de soruyorum uzulmuyorsunuz da sağlığınız peki? ne parayla ne de başka bir şeyle kıyaslanacak sağlık. son dönemde sağlığım iyiden iyye bozuldu. cocuklarım eşim çok destek oluyorlar ama bir türlü bırakamadm çok da ugrastım ne yalan söleyeyim ama olmadı bırakamadım şu mereti gitti. gecende kucuk kızım geldi anlattı baba arkadasımın babası da senin gibi cok sigara içiyormus allen carr adında bir yere gitmişler dedi. Kızım inanma öle yerlere insanın parasını alırlar bir şey de yapmazlar dedim. YOk baba bu öle değil. Ben araştırdım baya dünyada 60 ülkede merkezleri varmış 14 milyon üzerinde insana sigara bıraktırıyorlarmış. Bunları geçtim sigarayı bıraktırmazlarsa geri ödemesi bile varmış arkadaşımın babası bırakmış ama bırakmayan birisine parasını vermişler. Doğru yani bunu da dene baba ne olur diyince hem kızımı kıramadım hem sağlık ve parasal durumum hepsi bir araya gelince gitmeye karar verdim bakalım ne olacak.

Haklisin ama farkinda degiliz yada farkindayiz ama az az verdigimiz icin cok etkilemiyo.

Ayrica sigara nalet birsey birakmak zor. Ihtiyac gibi bazen bir sigara tum problemleri cozuyo. (: tabi savunmuyorum ama iste nalet bir icat.

Ben sigara içmiyorum. 200 bin lira da toplamadım. .d.d

Benim sigara aliskanligim yok ama o kadar paramda yok

hem sigara içiyorum hem 200 bin topladım nabeer demek isterdim ama ikiside yok :D

Başlığı okuyunca bi an ümitlendim. :/

Sigaraya vermesen başka bir şeye vereceksin hayal

Geri