Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışan kadınla birlikte olmayi düşünen çalışan erkeğin yaptığı ilk şey :Pp
İstiyir başbakanın kızı ) olsun subay olduğu müddet çalışdığı zaman kendisi biler ) kendi hayat tarzımdan bayan nedir çalışmak nedir yarında desinler erkek evde oturub bayan parası yiyor bu işler zor geçmez yani
Benimdise çalışmak yok kati yok neymiş okumuş kendi ayaqları üstünde duracaq vs bunlarda boş
o zaman oturum bayan çalışsın nasıl olsa kendi ayaqları üstünde duruyor
ay zaman değişdi sosielleşmek lazım ) şimdiki dövür bunlarda boş benim içim nasıl büyümüşümse oylede
devam ederim bizde ailede oyle şey yok
Sevdiğim kızdanda ) ayrılmışım şahsen bu konu üzerinde dedi çalışacam dedin babanın evinde kaldığı müddet çalışa bilirsin bize geldim çalışmaq yok ne yapırsan çalışıb ye doyunça kila al ) üreyin ne istiyor yap amma çalışmak yok dedi ay benim kariyeram felan bende net yok yok ) bizimkisi tutmaz