Çalışan Kadın Olmanın 5 Avantajı!

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Çalışan Kadın Olmanın 5 Avantajı

1.Maaşınızla istediğiniz her şeyi istediğiniz an alabilirsiniz

L3DaV1.jpg

Mağazada gördüğünüz size çok yakışan çok istediğiniz bir kıyafeti almak için ne kocanızdan nede babanızdan para almanıza gerek yoktur...

2.Bekarsanız ve birikim yaparsanız kendi evinizde yaşayabilirsiniz!

kv6ggJ.jpg

Kimseye hesap vermediğiniz, istediğiniz zaman yemek yediğiniz, istediğiniz zaman temizlik yaptığınız hatta sabahlara kadar sesli müzik dinleyebileceğiniz kendinize ait bir eviniz olabilir. Kendinizin dekore ettiği bu eve İstediğiniz zaman arkadaşlarınızı çağırırsınız ve eğlenirsiniz!

3.Erkeklerin sizi ezmesine izin vermezsiniz!

EJDqlA.jpg

Erkekler olmadan da yaşayabildiğinizi onlara muhtaç olmadığınızı kanıtladığınız için size karşı otorite kurmasına izin vermezsiniz. Bu ülkedeki kadınların çoğunluğu ev hanımı olduğu için dayak yediği eşinden, aldatıldığı eşinden boşanamıyor çünkü ekonomik sıkıntı çekmek istemiyor.

4.Daha sosyal olursunuz!

jn62Jr.jpg

İş arkadaşlarınızla öğle yemeğine çıkarsınız, hatta daha yakın olup iş dışında da dışarda gezebilir, yemek yiyebilir,sinemaya gidebilirsiniz.. doğum günlerini beraber kutlarsınız toplu buluşmalarda yapabilirsiniz...

5.Ekonomik olarak sıkıntı çekmediğiniz için sevdiğiniz insanlara kendi çabanızla hediyeler alabilirsiniz

2Zak7q.jpg

Mesela ben, ileri de eğer geçersem ilk maaşımla anneme hediye almayı planlıyorum. :)

İnsanın kendi kazancı gibisi yok,maaşımı çekip istediğim gibi harcıyorum...
Evlenince tabiki benim maaşım demiyecem eşimle benim ortak bütçemiz olacak...

Babamdan arada para almisligim bile olmustur :d

Dünyanın en güzel şeyi kimseye Hesap vermeden çalışip kazandığım parayi diledigim gibi harcamak.
Hele de fatura kira vs gibi dertleri olmayan biri iseniz hayat bize güzel.

Geri