Çalınan İnstagram Sifresini Nasıl Geri Alırım?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhaba çalınan bir instagram şifresini nasıl geri alabilirim ? İletişim kurabileceğim bir yer var mı ?

Instagram kullanmıyorum ancak bir arkadaşımın şifresi başkasının eline geçmişti ve giriş bölümünden 'yardım al' diye bir bölüm var, oradan hesabının çalındığını söylemişti ve iki gün içinde hesabı kapatmışlardı.

• Beğen
Tepkiler: Dem
Instagram kullanmıyorum ancak bir arkadaşımın şifresi başkasının eline geçmişti ve giriş bölümünden 'yardım al' diye bir bölüm var, oradan hesabının çalındığını söylemişti ve iki gün içinde hesabı kapatmışlardı.

geri almam mümkün değil mi yani ?

Arkadaşlar merhaba çalınan bir instagram şifresini nasıl geri alabilirim ? İletişim kurabileceğim bir yer var mı ?

Sevgili Dem, öncelikle geçmiş olsun.
Hesabi geri almak biraz imkansız gibi bir sey.aynisini yaşadım. Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Dem
Instagram kullanan arkadaşlarımız öncelikle mail adreslerini ya da telefon numaralarını kesinlikle onaylasınlar. Herhangi bir şifre kaybı sonucunda bu işlemler çok büyük önem arz etmektedir.

Şifreniz başka birisi tarafından çalındığında telefon/mail adresi değişimi için, eskisine mail gönderilerek onaylanıyor mu incelemedim açıkçası. İki faktörlü doğrulama özelliği her zaman en başta gelen seçeneğiniz olsun.

Şifrenizi unutmanız/kaybetmeniz akabinde: Buradan gerekli işlemleri İVEDİLİKLE, yapmanızı hatırlatmak isterim.

Geri