Calanthe kimmis :)

C
  • Kullanıcı Calanthe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrardan Merhaba,

Ben Rabia, araniza Hollandadan katiliyorum dogma büyüme burdayim. Yilda 3 kez Türkiyeye geliyorum hatta 18 gün sonra yolculuk yine basliycak hayirlisiyla :heyoo:
Dört cocuklu evin en kücükleriyim. Ablam ve abilerim evli, babami 9 yil önce kaybettik, annemle tek kaldik evde.
Annesine fazlasiyla hayran olan birisiyim, sirdasim, arkadasim, herseyim o benim. :srl:

Küsmeyi sevmem küsenleride sevmem, genelde sakinlestirici bir sese ve yapiya sahip oldugum söylenir. Yardim etmesini severim, takintiliyim, cicek hastasiyim, sohbet etmeyi cok severim. Helede kafa dengimse keyfime denilcek yok. :dyg:

Discilik üzerine okuyorum bitirmem icin son 3 yilim kaldi. :book: Bitirdikten bir kac yil sonra insa’Allah kendi klinigimi acmak istiyorum.. :s3:
(Bütün isimiz dis :kiki:)
Cok uzun zamandir fotograf cekiyorum. Fotograf cekmek benim icin ilk basta sadece bir hobiydi. Sadece güzel fotograflar cekmek istiyordum, cektikce mutlu oluyordum ve paylasiyordum. Basaralarimi elde ettikce amaclarim ve beklentilerimde degisti. Daha fazla vakit ayirmaya basladim. Cektigim kareleri en kisa zamanda sizinlede paylasmak istiyorum insa’Allah. :)

Bos zamanlarimda farkli yerler icin afisler ve reklamlar yapiyorum. Ayni zamandada discide calisiyorum.

Forum ortamina 13 yasinda katildim(Little Begonya). Hepimiz bir aile gibiydik, malesef bir süre dagildi forum. :uzgun:

Uzun bir süre sonra Jose Chilavert'in tavsiyesi üzerine tekrardan bir foruma üye oldum.
Keyifli paylasimlar dilerim herkeze. Vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkürler :icon_redface:

Bu arada herkeze hayirli Ramazanlar..:cicek:​

Senin bi de Begonya'n vardı o da gelsin :D
Çoğu da bildiğim şeylermiş :p

Merhabalar okurken dedim kii işteee buu:hi:
Bende diş hekimliği okumak istiyorum onumdeki su sinavi hayirlisiyla atlatabilirsemmm:icon_wink:
Seni tanima firsati verdigin icin tesekkurler:dyg:

Merhabalar okurken dedim kii işteee buu:hi:
Bende diş hekimliği okumak istiyorum onumdeki su sinavi hayirlisiyla atlatabilirsemmm:icon_wink:
Seni tanima firsati verdigin icin tesekkurler:dyg:

Aa çok güzel, hersey gönlüne göre olsun insa'Allah :zhl:
Hahah rica ederim, asil ben tesekkür ederim.. :cici:

Meraba, Hoşgeldin Rabia.. Güzel Tanıtım Olmuş.. :)

Teşekkürler Sana da Hayırlı Ramazanlar.:) Bu arada Anneye Düşkünlük Harika Bişey. Rabbim ona ömür versin. :)

Meraba, Hoşgeldin Rabia.. Güzel Tanıtım Olmuş.. :)

Teşekkürler Sana da Hayırlı Ramazanlar.:) Bu arada Anneye Düşkünlük Harika Bişey. Rabbim ona ömür versin. :)

Hosbuldum, cok tesekkür ederim :)
Allah razi olsun. Evet kesinlikle, Rabbim bütün annelere uzun hayirli ömürler versin! :zhl:

Hoş geldin aramıza seni tanımak güzel :)

Calanthe Seni tanımaktan mutlu oldum Rabia :cici:
Çok güzel bir şekilde anlatmışsın kendini.
İnşallah amaçlarına hedeflerine en kısa sürede ulaşırsın.
Allah gönlüne göre versin.

Calanthe Seni tanımaktan mutlu oldum Rabia :cici:
Çok güzel bir şekilde anlatmışsın kendini.
İnşallah amaçlarına hedeflerine en kısa sürede ulaşırsın.
Allah gönlüne göre versin.

Cok tesekkür ederim, bende sizleri tanimak isterim en kisa zamanda :zhl:
Amin cumlemizinde insa'Allah :cici:

Hoşgeldin, keyifle kal..: ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri