Cakma Fettucini xd

Konu sahibi son olarak 2089 gün önce görüldü
Evetttt yepyeni bi mutfak macerasi ile karsinizdayimmmm.p

Bizim ailecek en sevdigimiz, hic vazgecemedigimiz lezzetlerdendir fettucini. Benim buyuk buyuk dedelerim fettucini olmayan sofraya oturmazlarmis mesela. Oyle cok severiz yani xd

Kirpik makarnadan yapildigi icin ve icinde mantar olmadigi icin fettucini cakmasi bisey oldu benimki ama elde olan buydu .p

Tum italyanlardan ozur dileyerek... .p

32db235860d34153e41713a17f75d283.jpg

Sunum güzel görünüyor yemek yapmayı seven birisin tadı da eminim güzeldir
ellerine sağlık

Bu biraz con pollo olmuş sanki :p zamanında ben de yaptım öğrenci makarnası diye eziklediler iyiki uyarını yapmışsın canım klsjfdkljs Ellerine saglik harika gozukuyor..

Sunum güzel görünüyor yemek yapmayı seven birisin tadı da eminim güzeldir
ellerine sağlık
Cok seviyorum hem de, cok tesekkur ederim:asilkiz:
Bu biraz con pollo olmuş sanki [emoji14] zamanında ben de yaptım öğrenci makarnası diye eziklediler iyiki uyarını yapmışsın canım klsjfdkljs Ellerine saglik harika gozukuyor..
Ay bu fakirler ne bilsin fettuciniyi con polloyu xd
Esegimi her zaman saglam kaziga baglarim .p
Cok tesekkur ederim:asilkiz:

Oyy çok severim ve sunum çok hoş görünüyor

Tarifini de yazsaydin makarna diyip geçiyorlar ama onun kivamini tutturmak çok zor.:/

Ellerine sağlık ♡

yalnız bu fettucini değil
onda bi anlaşalım .p

ama evet penne pollo kirpikten yapılabilir hatta evet bu bir con pollo olarak sunulabilir ..

Eline sağlık çok leziz görünüyor (=

Oyy çok severim ve sunum çok hoş görünüyor

Tarifini de yazsaydin makarna diyip geçiyorlar ama onun kivamini tutturmak çok zor.:/

Ellerine sağlık ♡
Ya aslinda tutturmalik biseysi yoktu benimkinin.p
Kirpik makarna vardi evde ondan yaptim. Krema tavuk baharat ekledim sadece, cok da fettucini olmadi yani:(
Tesekkur ederim:asilkiz:

yalnız bu fettucini değil
onda bi anlaşalım .p

ama evet penne pollo kirpikten yapılabilir hatta evet bu bir con pollo olarak sunulabilir ..

Eline sağlık çok leziz görünüyor (=
Fettucini diye ciktigim yoldan donmek istemedim diyelim.p Tesekkur ederim

Türkiye de yediğim tavuklu ve sebzeli diye iki ayrı şekilde yapılıyor italya da yediğim ise daha farklıydı.

İçinde tavuk değil mantar krema üstü bol feslegenli idi.
Burada yediğim de bol tavuk mantar fesleğen hatta bazı mekanlarda havuç rendeliyorlar. Ama kesinlikle çok hoş görünüyor benim yediğim fettucinilere alfredolara ( erkek olmayan:p) gayet benziyor ellerine sağlık tekrar .

Kız ayrıca bir tabak alfredo fettucini 25 euro demiş miydim? Jgjjf:D

Türkiye de yediğim tavuklu ve sebzeli diye iki ayrı şekilde yapılıyor italya da yediğim ise daha farklıydı.

İçinde tavuk değil mantar krema üstü bol feslegenli idi.
Burada yediğim de bol tavuk mantar fesleğen hatta bazı mekanlarda havuç rendeliyorlar. Ama kesinlikle çok hoş görünüyor benim yediğim fettucinilere alfredolara ( erkek olmayan[emoji14]) gayet benziyor ellerine sağlık tekrar .
Evet mantar olmasi lazimdi. Ama evde o da yoktu. Cunku evimiz cok fakirdi. Olanlarla bu kadarini yapabilmisimdi. Yine de afiyetle yemistikti.p
Italyaya gidip turk fettucinicisi restorani acma karari aldim suan, porsiyonu 20 yuro desem uuuuu xd

Bolonez soslu spagetti yi hepsine tek geçerim. Ama güzel olmuş gibi kuzum :D Ellerine sağlık. Yemek yapabildiğini bile forum duyurdun hala mı talip yok :p

Bolonez soslu spagetti yi hepsine tek geçerim. Ama güzel olmuş gibi kuzum :D Ellerine sağlık. Yemek yapabildiğini bile forum duyurdun hala mı talip yok [emoji14]
Yaa cop kadarsin sen ne anlarsinyemekten lezzetten huuh.p
Talip kim ayol xd armudun sapi uzumun copu derken hik mik diyip tertemiz gitmek benim amacim xd
Tesekkur ederim findik kabugu sacli kiz .p

Haklısın doğuştan değil :hih:
Bir dönem çalıştığım işim gereği İtalyan yemekleri üzerine, italyanlardan 30 saatten fazla eğitim aldım ama :umursama:

Sonuc olarak o isi biraktin dimi geldin burda bizi ezikliyon bunu burdan alin ya :asd: :p

Geri