cak cak sakız çiğneyen insan modeli

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
Yok be yakışmıyo kızınada erkeginede . hadi itiraf edeyim kafam güzelken arada kaptırırım o kafayla bile kendimden tiksinirim o derece yani:icon_yokcanim:

Aynen ya ne öyle birde şişiriyorlar ya gıcık oluyorum, Tarkan'ın şarkısına bile konu olmuş bu sakız çiğneme.

Mahalle karısı dedirten durumdur :zuha:

* Sakız çiğnemek dişleri kuvvetlendirdiği gibi zekayı da geliştiriyor bilimsel sonuçlar bunlar. Elbette bu rahatsız edici çiğneme hakkını vermiyor kimseye :)

Ağzının üstüne iki tane çarpasım geliyor böyle insanlara.

onu bilmemde sakız çiğnemek şu yeryüzünde bir tek Alex Ferguson a yakışıyo :D

David Beckham'e de yakışıyor:rolleyes: Dışarda kadınlar'da tahammül sınırlarımı zorlayan bir durum,hiç sevmem:T:

alacaksın o sakızı saçına yapıştırcaksın görecek öyle cak cak nasılmış :hih:

Sakızdan nefret een ben bir de cak cak çiğneyen birini görünce direk kafamı çeviriyorum.

Sunu carsida pazarda yapanlara bildigin tojat atasim geliyor araba surerken illaki atarim agzima sigara icmemek icin lakin park eder etmez cikartirim ya yapmayin sunu lutfen ya:lutfen:

Bir de erkek yapıyorsa daha bir çekilmez oluyor bu durum. Ben zaten o sakız sesi, agız şapırtısı, diş gıcırtısı bunlara dayanamıyorum. Aman aman :s

çiğniyorsanız doğru düzgün çiğneyin şu mereti. kimse sizin ağız şapırtınızı dinlemek zorunda değil. tiksiniyoruz yahu!

Dilini keseceksin okadar yani

patlatmasını usulca bekleyin patlattığı anda ileri atılıp sakızı tutup çekin

Geri