cahilmişim

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
yıllardır süren aptal saptal eğitim politikalarını iktidarların beceriksizliği olarak görüyordum
4-4-4,3-5-3 şeklinde her yıl değişen eğitim sistemi ve ayar tutmayan öss ygs felan feşmekan bir beceriksizlik ve basiretsizlik sonucu idi benim için.tamam Kabul.seksen sonrası depolitize ve tek tip adam yetiştirme isteği vardı.lakin altmış ve yetmişlerden gelen eğitim sistemi o denli yüksek kalitede imiş ki biz bunu ikibinli yıllara kadar fark edememişiz.
ne zaman ki "dindar nesil yetiştirecem " dedi hazret,o zaman "ampul" yandı kafamda.tabiki derdi din değildi.robert mezunu adama ayet hadis öğrenme zorunda bırakma da değildi.derdi,boş beleş,kafası omuzuna yük olmaktan başka Bi işe yaramayan,bindirme kıta oy kitlesi yaratmaktı.bugun bu ucube eğitim sisteminin ürünleri internette bize rte silahsörluğüne soyunmuş bile baksana..ya on yıl sonrakiler? Vur de vurur öl de ölür halife için.sonra mı? İleri demokrasi yetmediğinden ek ithal demokrasi geliverir okyanus ötesinden bir gecede..

8 yıllık kesintisiz eğitim dediler hiç acimadilar:(
7 yıllık anadolu lisesi çıkışliları kiskandim hep:/
Açma söyle konu insanları kucumsuyorsun:p

Kesinlikle katıldığım bir konu lakin ne olursaolsun iş yine de öğretmende bitiyor. Gerçi eski öğretmenlerden de pek kalmadı piyasada.dersimi yapar çıkarım, gerisi beni bağlamaz zihniyeti hakim. Bir fazlasını vermeye tenezzül bile etmiyorlar. Geçi onlarda haklı, o kadar gereksiz işlerle uğraştırıyorlar ki öğretmenleri ders işlemeye mecali kalmıyor insanın.

Öğretmenin bile bilgisizi var.
Sistem artık nasıl bi hale geldiyse...
Bana bir sey katmayan öğretmen ve eğitim sistemini neyleyim?

yahu öğretmen niye öğretsin? Adam hiç yemese içmese tüm maaşı kredi taksidine verse bile öldükten yirmi yıl sonra bile Bi ev alamaz istanbuldan adam gibi bir yerden.eh ama öğretmenlik doktorluk kutsal.herşey para değil.hem kardeşim istemiyorsan yapma diyenlerin ağzına yumruğu geçiririm!hepiniz kıç gezdireceksiniz sallapati iş yapacaksınız benden bunu bekleyeceksiniz! Hadi ordan!

gelip azıcık trolleyip neşeleneyim diyorum, hep iç karartıcı konular abi. sen onu bunu bırak beni böyle reçetesiz, pamuk gibi yapacak, devamlı kullanım gerektirmeyecek, ejekülasyon geciktirmeyecek, bir iki ilaç öner bana :p

yahu öğretmen niye öğretsin? Adam hiç yemese içmese tüm maaşı kredi taksidine verse bile öldükten yirmi yıl sonra bile Bi ev alamaz istanbuldan adam gibi bir yerden.eh ama öğretmenlik doktorluk kutsal.herşey para değil.hem kardeşim istemiyorsan yapma diyenlerin ağzına yumruğu geçiririm!hepiniz kıç gezdireceksiniz sallapati iş yapacaksınız benden bunu bekleyeceksiniz! Hadi ordan!

Yıllarca kutsal diye kandırdılar bizi sonra pata küte dövdüler sokaklarda. Yetmedi okullarda, hastanelerde etkisiz eleman haline getirdiler. Şimdi ne hastalar doktora saygı duyuyor, ne öğrenciler öğretmene.

Geri