Cahilliğimi seviyorum..

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
İnsan önce kendisini bilecek. Çok eksiğim olduğunu biliyorum.

Sonra gayret edecek. Hakkımda ne düşünürler diye düşünmeden, bilmiyorsam soruyorum. Bazen bilsem de teyit amaçlı Yine soruyorum.

Ardından derin bir nefes alıp geriye çekiliyorum. Derin konularda Bir iki gün ama sohbetlerde 3-5 saniye susuyorum. İşte bu süre var ya Hani bazen Bir iki gün veya 3-5 saniye çok önemli ve kritik bana göre. Hadi bakalım Sizce Bunu niye yapıyorum burada beynin hangi marifetleri ortaya çıkıyor sizce?

Öğrenmenin sınırı olmaz çünkü gelinen son nokta, o gün için son noktadır, bir süre sonra yeni veriler gündeme gelebilir.

Buna hemen maruz kalırsam ya kırılırım ya kırarım düşüncesi olabilir. Duygu ile mantık arasında denge kuruyorsunuz muhtemelen, yani bu susuşlar tesadüf değil bilinçli bir strateji. Yanlış bir sözle pişman olmanızı engelliyor, kontrolü sizde tutuyor belkide...

Herkes bildiklerinden sorumludur bilmedikleri hiç bişeyden hesap vermek ya da utanmak zorunda değil. Her zaman dediğim gibi her insan illaki en az birşeyin cahilidir. Hiç bir sohbette ve ortamda kendimi kötü hissetmiyorum bilmiyor isem susar dinlerim gocunmam biliyor isem sohbete katılır fikrimi sunarım. Fakat asla eksik hissetmem. öğrenmenin sonu yok bilgi sınırsız ama ben herşeye vakıf olmak zorunda değilim ve kendimi her halimle seviyorum )

Herkes bildiklerinden sorumludur bilmedikleri hiç bişeyden hesap vermek ya da utanmak zorunda değil. Her zaman dediğim gibi her insan illaki en az birşeyin cahilidir. Hiç bir sohbette ve ortamda kendimi kötü hissetmiyorum bilmiyor isem susar dinlerim gocunmam biliyor isem sohbete katılır fikrimi sunarım. Fakat asla eksik hissetmem. öğrenmenin sonu yok bilgi sınırsız ama ben herşeye vakıf olmak zorunda değilim ve kendimi her halimle seviyorum )
Olur mu hiç.
Ben bilmiyorum beyin kanaması o da ne diyebilir miyim? Eşşek gibi bilecen derler

Bu arada HDMI kablosu, HDMI çıkışına bağlanır @kamil0920

Geri