Cahil insanı nasıl anlarsınız?

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Tıpkı ayyaş tepkisinde olduğu gibi " beaann zarhoşş değilimm " tarzı " ben cahil değilim " diye tepki veriyorsa cahilin dibidir hem de .. Hemen her konuya atlar sonra kavramları birbirine karıştırır milleti kendine güldürür ..

Ek olarak bir de bu tipler de bitmek bilmez bir haset ve bununla orantılı eziklik de vardır .. Başkalarında ki bilgi birikimine delirirler adeta .. Sinirlerinden ağlayacak hale gelebilirler .. Ahlaki açıdan da büyük eksiklikleri vardır ..

Cahil insan bir şeyi öğrenmemiş , bilgisiz insandır. Öğrenmeye fırsatı ya da isteği olmamıştır ve bilmez. Karakter zafiyetiyle karıştırmayın bilmediği halde boş konuşan insan karekter olarak zayıftır her cahil böyle ezikleme içinde olmaz.

Köylerde ne cahiller var bilmediğini söylemeye utanmayan insanın yeterki karekterinde sorun olmasın bilgi telafi edilir.

Adnan oktar cahildir mesela +ek olarak.

Karşısındakinin söylediklerini dinlemeyip; inatla kendi fikrini savunmaya çalışarak boş yapıyor ise.

Her kes kurt olmuş. Ne cahili? Neyin cahili?... veya her kes bir konuda veya bazı konularda cahildir.

Okuma yazma bilmemek cahillik değildir. Okuma yazma bilip de bilmediği konu hakkında saatlerce konuşan ancak gereksiz konuşan kişidir.

bastan sona kadar okudum yorumlari sanirim en cahiliniz benim :T:

Cok cumlu kurar ve laf cambazligi yapar

Kulaktan dolma bilgilerini mantıksız bir biçimde savunmaya çalışılırsa

O kadar çok kafadan ayrı bir ses çıktı ki sanırım cahilim

İşte mükemmel olmanın avantajları cahil avına felan çıkıyorlar

çok cahil bir arkadaşım var siyasi olarak, kulak memesini tutup sıktığım oluyor bazen diyorum ki burdan bile anlıyorum senin zekanı diye.d takılıyorum tabiElpis'

En iyi anlayan kuulumsu idi.

Totosundan desem
Hanginize göre cehalet.

Geri