Çağla Şıkel, tarzı ve fiziğiyle beğeni topladı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çağla'ya sadelik, spor giyim ve az makyaj daha çok yakışıyor. Kıyafet ve saç şekli oldukça abartılı geldi.

Çağlar’ı karakter olarak çok beğeniyorum her şeyden önce mükemmel bir anne ama fiziği için aynı şeyi söyleyemiyorum kemik ve kas yığını :( sadece

Çağlar’ı karakter olarak çok beğeniyorum her şeyden önce mükemmel bir anne ama fiziği için aynı şeyi söyleyemiyorum kemik ve kas yığını :( sadece
Zayıf olma takıntısı var diye tahmin ediyorum.

Zayıf olma takıntısı var diye tahmin ediyorum.
Bana kalırsa genettik bir durum üç çocuklu olgun bir kadının bu denli zayıf olması ancak böyle bir durumda mümkün
Zayıflamak için extra bir çaba sarfettiğini düşünmüyorum

Kahkül :emoji_thumbsdown:

O nasil ters parmak ya

Öyle böyle ben bilmem. Benim merak ettiğim sen yılların şikelisin. Bi balodur davettir bi yerde görüntü verirsin de nedir bu böyle bayram değil seyran değil koridorda kuyruk dalgalandırmak. Niye yani neden. Motivasyonun ne. Misal ben şimdi bunu izledim. Ne yapmam ne hissetmem lazım.

Öyle böyle ben bilmem. Benim merak ettiğim sen yılların şikelisin. Bi balodur davettir bi yerde görüntü verirsin de nedir bu böyle bayram değil seyran değil koridorda kuyruk dalgalandırmak. Niye yani neden. Motivasyonun ne. Misal ben şimdi bunu izledim. Ne yapmam ne hissetmem lazım.
Takipçilerine yönelik video hazırlamış ve yıllara meydan okuyorum mesajı verdiğini tahmin ediyorum.

Takipçilerine yönelik video hazırlamış ve yıllara meydan okuyorum mesajı verdiğini tahmin ediyorum.
Yahu ne takipçisi. Şikel takipçisi diye bişey mi olur. K-pop şarkıcısı anime kız mı bu. Ayıp ya, bana ne yıllara meydan okuyorsa. Ne faydası var vatana millete.

Eh ilk disslike'ini verdim caglacim. Biraz kilo al

Güzel kadın ama fazla zayıf.. Saçlarını beğenmedim bir de.

Geri