Çağırdılar, Geldik, Geliyoruz.

Konu sahibi son olarak 50 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba.

Eski bir dost davet etti. Kırmak olmaz. Bazı şeyler dostluk tan üstün değildir bende. Kendimi tanıtma kısmına gelirsek; yıllarca en sevmediğim şeyler den biri oldu şu sanal alem de ve zamanında yaşanılması gereken çoğu hazı yaşamış biri olarak herkese selamlar.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Emeğinize sağlık.

Keyifli forumlar.

Kimleri görüyorum :)
hoşgeldin canım ne iyi ettin geldin :)

Kimleri görüyorum :)
hoşgeldin canım ne iyi ettin geldin :)

Hoş buldum teşekkür ederim.:) Gelmek gerekiyordu, geldik diyelim.(:

Maç var dediler geldik.. Baho hoş geldin karşiiiim. Davete icabet sünnettir değil mi :) AntepLi de geldi mi şenlenir buralar.

Ahmet'in gelmeye izin belgesi yok abi yoksa bu saatte gelmek isterdi.:))

E ben geldim dün akşam alt yapıyı hazırladım peşimden tabi gelecekler. Yiyosa gelmesinler :D

Eee öyle oldu abi ya.(: Reisimiz gelmiş, peşinden gelmemek olmaz.

Bahtiyar hoş geldin. Geçen gün İçin özür dilerim. Fazla abarttım. Yine aynı şeyi yaparsan yine abartırım sanırım. Buz dolabı koridorun sonunda rahatına bak

Rampaların ustayım postlarının hastayım abi. Geçmiş bitmiş gitmiş boşverin ikinizde. Ortak dostlarınız sayesinde bir şekilde tatlıya bağlandı bile bak. İkinizde aynı platforma hizmet edeceksiniz artık.

Hoş geldin Bahtiyar seni görmek güzel.

Teşekkür ederim. Hoş buldum.

Bahtiyar hoş geldin. Geçen gün İçin özür dilerim. Fazla abarttım. Yine aynı şeyi yaparsan yine abartırım sanırım. Buz dolabı koridorun sonunda rahatına bak

Hoş buldum öncelikle. Normal de bu tür konular özel den konuşulur ama ben buradan yazma gereği duyuyorum. Sebebi de şahit olan bir çok dostlarımız oldu.

O konu hakkındaki fikrim değişmedi ama ben orda adını bile anmak istemiyorum o platform da daha önce ki benzer bir konuya attığım yorumu istersen ekran görüntüsü olarak atabilirim.

Ben forum üzerinden birinin canının yandığını bilmiyordum o çok ayrı bir konu kesinlikle. Ama o an ben kısa kesmek zorunda kalıp uzatmadım ama devamı;

Ordaki insanların bir rant uğruna şehit edildiği için çok üzüldüm ve gerçekten öyle düşünüyorum. Yani onların bilmediği bir sebep ten dolayı şehit oldu insanlar. Bu benim en çok üzüldüğüm konu ki bilmiyordum gerçekten. Bundan dolayı da ben özür dilerim. Bilseydim emin ol detaylarına girer ne sebep ten dem vurduğumu anlamış olurdun gerçek anlam da ki anında haberim olsaydı yine orda aynı başlık altında özür dileme cüretini gösterecek kadar delikanlılığım dan ödün vermem vesselam. Mekanları cennet, ruhları şad olsun..

Evet haberim var ondanda. Sanem çağırdı o kadar, gitmedim abi dedi. Ama şimdi hakkını yemeyelim stonecypher emeği çok Baho'nun burda oluşunda.

Sanem'in bilmediği bilip te canının sıkılmaması adına anlatmadığım şeyler oldu ve o da bunu iyi biliyor ki bildiğim şeyler doğrultusunda çağırdığı zamanlar gelmemiştim. Yoksa bendeki değeri tartışmaya kapalıdırç

Gel Dedin geldik Baho :)

Gelecen tabi olum hayırdır? Biz nereye, sen oraya. Hoş geldin babbbaaa.

Bahtiyar çağırdık mi gelcen tabi hg kardeşim .

Döveydin lan bir de. Hoş bulduk dostum eyvallah.(:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri