Cadilar bayrami

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Coook eski bir inanisa gore, ruhlar o gun dolasmaya cikar ve insanlari rahatsiz eder imis. Ustun zekali insanoglu da dusunmus dusunmus demis ki; peki o zaman kilik degistirip korkutursak kacarlar. Yuksek yuksek tepelere ates yakip, korkunc kiyafetler giyip ruhlari korkutmus. Sonra bu inanisin da suyunu cikarmislar bebeleri sokaga dokup aksamlari seker toplatmaya kadar dayanmis canlarim.

Coook eski bir inanisa gore, ruhlar o gun dolasmaya cikar ve insanlari rahatsiz eder imis. Ustun zekali insanoglu da dusunmus dusunmus demis ki; peki o zaman kilik degistirip korkutursak kacarlar. Yuksek yuksek tepelere ates yakip, korkunc kiyafetler giyip ruhlari korkutmus. Sonra bu inanisin da suyunu cikarmislar bebeleri sokaga dokup aksamlari seker toplatmaya kadar dayanmis canlarim.

Ya seker ya bahsis diyorlar :p

Yani ikiside cekici:d

Bizim bayramlarımız çok mantıklı. :hıı:

Kabak tatlısı yaparak kutluyoruz şu an :parti:
Öyle değil miydi? :liv:

bizdeki ramazan bayramını alsınlar bunu bize versinler ya. :cici: gevurun bayramındaki sanata, icraata, yaratıcılığa bak bizde de kolonya şeker. :liv:

[YOUTUBE]SpdVGUcTHS4[/YOUTUBE]

şaka ya da şeker diye kapı kapı gezmek gerekiyor (:

Almanyada kapı kapı şeker toplamak için gezerdik hey gidi günler hey.

//oggy'den alıntı

3. kısımda olan şeker ve su karışımını biz bayanlar ağda olarak kullanıyoruz
Gavurlar sanat yapmışlar.
Kendi kendime verdiğim tepkiye güldüm ya hu.[/SIZE][/COLOR][/FONT]

İşim olmasa bir halloween party yapmak şart olurdu.

Dünden beri cadılar bayramı temalı görseller tasarımlar hazılıyorum :şekil: ülkemizde de böyle popüler olduğunu yeni görmüş oldum :şekil:

Dün gece kokoreç yiyen zombi gördüm bizim ülkemizde olmuyor ya kasmayalım bence

Hristiyan ve Pagan cılgınlıkları sacmalıklar bunlar.Bizim bayramlarımız bize yeter .Türkiye'de boyle seyler yok sadece batılıların TV'lerde dayatmaları ile gosterilenler dısında ANADOLU ya kesinlikle Hristiyan gelenekleri girmedi giremez.

Bir helloweenimiz yoktu onu da Kategorimizrüe soktuk :p
Kapi kapi dolasan cocuklar vardi dün Cok güzeldi ya gittim gecmisime bi an.p

İsminde bile hayır yok
Cadı diye bayram mı olurmuşş
Şaşırmış bu insanoğlu
Bayramında bokunu çıkartmışlar resmen
Kutlayacak başka bişey mi yoktu

Geri