Ç. Rizespor - Fenerbahçe ( 1 - 3 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
gamsız hayat'ın yüzü gülüyo

• Kahkaha
Tepkiler: W
Maçı izledin mi sen ?

Galatasaraylıların kirli dediği lig için fazla zaman ayırmıyorum.
Galatasaraylıların kaleciyi eleştirdikleri golün aynısını iki gün önce Kerem Prag'a attı hatta bu maçta hava yağışlıydı.

Not: Maçı izlemekle ilgili yazmamıştım.
İlk yarı şampiyonluk kutladığın kaleciyi ikinci yarıda kirli ilan etmişsin.

Kirli ligin şampiyonu olmazsınız herhalde artık, yoksa ligi yine şampiyonuz diyerek mi temizleyeceksiniz

Çok yoruyorsun beni, iyi forumlar.

Karşılaşmayı değerlendirmeden önce zemine ve mücadeleye dikkat çeken İsmail Kartal, “ Öncelikle her iki takımın oyuncularını tebrik ediyorum. Böylesine zeminde iki takım oyuncuları da delikanlı gibi çıktı ve erkek gibi futbol oynadı. Hiç bunlara sığınmadık. Rakip takımın antrenörünü, teknik ekibini ve futbolcularını tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmediler. Bu kadar ağır bir sahaya ve kötü bir zemine rağmen iki takım oyuncuları da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Futbol oynamaya çalıştık. İlk devre istediklerimizi yapamadık. Biz oynamaya çalışan bir takımız. Sahanın belirli bölümlerinde su birikintileri ve ağır zemin vardı. Oyuncularım bu matematiği çok fazla algılayamadılar. Algılayamadığımız için çok da iyi bir görüntü ortaya koyamadık ve 1-0 geriye düştük. Buna adapte olabilecek, buna yatkın ve maçı çevirebileceğine inandığım oyuncularımı ikinci yarı oyuna alarak, yaptığımız bu hamlelerimizle maçı dengeledik ve oyunun üstünlüğünü ele geçirdik. İkili mücadelelerde biz daha fazla öne geçtik. Daha fazla top kazanmaya başladık ve ikinci topları almaya başlayınca da golleri bulduk. Sonuçta bugün kazandık ve iyi futboldan ziyade iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. İyi bir strateji ortaya koymamız gerekiyordu. İkinci yarı iyi mücadele ve iyi bir stratejiyle maçı kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Rizespor’un hocasını, teknik heyetini ve oyuncularını da tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler, kazanmak için oyunu çirkinleştirmediler. Her iki takım oyuncularını da böyle ağır bir zeminde futbol oynamaya çalıştıkları için tekrar tekrar tebrik ediyorum. Kazandığımız için de oyuncularımı daha fazla tebrik ediyorum. Üç puan bizim için çok çok önemliydi. Üç puan taraftarlarımıza ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Ferdi ve Oosterwolde’nin performansı içinse Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, “Böylesine ağır zeminde çok fazla futbol ve performans konuşmak doğru değil. Biz iyi mücadele ettik. Bir strateji ortaya koyduk. Bugünkü oyunun gerçekte karşılığı iyi futbol değil çünkü pas yapamıyorsunuz. Top gitmiyor, bazı yerlerde kalıyor vs. Bizim de iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Uzun toplarla, ikinci topları alarak rakibe baskı kurmamız gerekiyordu. İkinci yarı bunu daha iyi yaptık ve skoru da elimize geçirerek maçı kazanmasını bildik” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak

Zemin çok kötü.:(
Böyle bir zemin ve yağmurda mücadele eden iki takımın oyuncularını da tebrik ederim.

Hava koşulları ve zemine rağmen iki takımın oyuncuları da asla pes etmedi, maçın hakkını fazlası ile verdiler. Karşı takım oyuncuları maçı sabote etmeye çalışmadılar. Kazanan biz olduk ancak iki takımı da tebrik etmek gerekiyor.

Mantıklı konuşan ve tarafsız bir teknik direktör olarak da kendisini ayrıca tebrik ederim.

Edin Dzeko: Türk futbolu için bu zeminler daha iyi olmalı

Fenerbahçeli futbolcu Edin Dzeko, 3-1 kazanılan Çaykur Rizespor maçının ardından konuştu.

Edin Dzeko maçı değerlendirerek, "Sanırım ilk yarıda oyunu anlayamadık. Bu zeminde futbol oynanamayacağını ilk yarıda anlayamadık. Saha çok ıslaktı, su doluydu. Golü de bu sebepten yedik. İlk yarı zordu. İkinci yarıda daha farklı bir oyun oynamamız gerektiğini anladık. Uzun toplar oynadık. Bu zeminde yerden pas yapmak pek mümkün değildi. Bunu anlayınca işler daha iyiye gitmeye başladı. Oyuna sonradan giren 3 oyuncu da oyuna enerji kattılar. Skoru değiştirdiler. Büyük takımlar işte böyle yapmalı. İşler yolunda gitmediği zaman böyle karakter koymalı." dedi.

Zemin hakkında konuşan Edin Dzeko: "Zor şartlar altında oynadık. Aynı şartlar Rizespor için de geçerliydi. Rakibimiz de bu zeminde top oynanmayacağını anladı ve uzun top oynadı. İlk yarıda bizim atak yaptığımız yarı sahada çim görünmüyordu. Su doluydu. Kaleciler için de zordu. Zeminde çok su vardı. Zeminler iyi olmalı. Türk futbolu için bu zeminler daha iyi olmalı." ifadelerini kullandı.

Dzeko son olarak, "Bu benim, karakterim bu, kaybetmeyi sevmiyorum. Her zaman kazanmak isterim. Kazanmayı severim. Fenerbahçe de böyle. Zor dönemler geçirdiği Fenerbahçe. Kazanınca eve mutlu dönüyorum. Kaybedince evden çıkmıyorum, uyuyamıyorum." sözlerini. sarf etti.

Kaynak

Galatasaraylıların kirli dediği lig için fazla zaman ayırmıyorum.
Galatasaraylıların kaleciyi eleştirdikleri golün aynısını iki gün önce Kerem Prag'a attı hatta bu maçta hava yağışlıydı.

Not: Maçı izlemekle ilgili yazmamıştım.
İlk yarı şampiyonluk kutladığın kaleciyi ikinci yarıda kirli ilan etmişsin.

Kirli ligin şampiyonu olmazsınız herhalde artık, yoksa ligi yine şampiyonuz diyerek mi temizleyeceksiniz

Çok yoruyorsun beni, iyi forumlar.
Sen oradaki ironiyi anlamıyorsan benim sorunum değil. Yediği golleri görmeden de bi zahmet yorum yapma. Rizespor feneri ne zaman yendi ki ? Kalecinin nerede yetiştiği belli . Prag un kalecisi Florya da yetişmedi. Zaha nın attığı golde bile uğurcanı suçladılar . Bize geldi mi mıy mıy mıy. Sen kendi takımınla ilgilen hadi, ilgilenecek bi takımın varsa tabi. Hadi çav

ilhan palut ikinci yarı resmen takımı yatırdı arkadaşım ilk yarı ve ikinci yarı arasında bu kadar uzak bir fark olurmu ? ilk yarı bataklıkta tek kale oynadın resmen maçı satmayın aşkım rize dedik

️ Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut; İlk yarı tek kale oynadık. Futbolcularım mükemmel oynadı. Devre arasında başkanımız soyunma odasına geldi futbolcularıma birşeyler söyledi. Ne olduysa o andan itibaren oldu hiç bir şey anlamadım ( Beinsport)

Yağan yağmur ve zemine rağmen çok iyi oyun çıkarttılar, bir kere de takdir edin diyeceğim ancak fanatik taraftar olunca pek mümkün olmuyor.

Geri