Gökhan Akkan zamanında size de mi yattı?
Güzel gol ama : dd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gökhan Akkan zamanında size de mi yattı?
İzlemediysen maçın özeti;Hoşlanmadım maçtan zevk vermedi diziye geciyorum![]()
Fenerbahçe'yi başka takımlarla karıştırıp da puan kaybı bekleyenlere hayal kırıklığı yaşatan bir maç oldu.Rakiplerin tüm olumsuz beklentilerini boşa çıkartacak bir maç olmasını diliyorum.
Hayatımda ilk defa bir maçta 5 golün 4 ünü hatalı diğer bir golü de kötülüğünden yiyen bir kaleci gördüm.
Hatalı gol yemek ne demek üstadHayatımda ilk defa bir maçta 5 golün 4 ünü hatalı diğer bir golü de kötülüğünden yiyen bir kaleci gördüm.
Yazık oldu Rizespora.
Hatalı gol yemek ne demek üstad
Şunlar doktorum, “ulan ucaba bir p*stluk mu var” dedirten goller
Bir maçta 5 golün 4 ünü bu kadar saçma bir şekilde yiyorsan, süper lig kalecisi olmaman gerekir.Heee. Şike diyün seeen..
Duyan da karşılarında ligin sonuncusu takım var zanneder, Fenerbahçe için 4-5 gol sürpriz değil ki.Hatalı gol yemek ne demek üstad
Şampiyon geliyor!!! Yeni başlıyoruz.Hayatımda ilk defa bir maçta 5 golün 4 ünü hatalı diğer bir golü de kötülüğünden yiyen bir kaleci gördüm.
Yazık oldu Rizespora.
Geçen sene Trabzon maçınızı izlemedin o zaman sen. Hayatında ikinci olurdu <3Hayatımda ilk defa bir maçta 5 golün 4 ünü hatalı diğer bir golü de kötülüğünden yiyen bir kaleci gördüm.
Yazık oldu Rizespora.
Elbette, severim bol gollü maçları.@Lefty sevindin mi bu galibiyete?