-
-
-
-
-
En başından beri düşünüp nasıl yapıldığını bilmediğim şeyi, bir arkadaş datalardan bulduğunu söyledi, bende düzenledim.
Konuyu daha kolay takip etmeniz açısından kaç ünvan olduğunu en başa yazıp güncelleyeceğim.
104 / 104
knightonline genele açıyorum konuyu sizde aynen bu şekilde eklerseniz resim olarak toparlayıp konuyu güncelleyeceğim. Böylece kim hangi ünvan için ne yapması gerektiğini öğrenebilir ve oraya yoğunlaşabilir, bi nebze olsun soru işaretlerini kaldırdıysam ne mutlu bana ;) Yaklaşık 100 tane ünvandan başlangıç olarak 13 tane bulabildim. Lütfen sizde duyarlı olun ve tek ricam resimleri yüklerken full ekran değilde sadece gerekli yeri yükleyin, tinypic 'e yüklerseniz forum kuralları içinde kalmış oluruz.
Bir ricam var, konunun tamamını alıntı yapmayın, çok uzun olduğundan sayfa kasıyor.
Ünvanları, belli görevleri tamamladığınız ya da belli Achievement puanlarına ulaştığınız takdirde kazanabileceksiniz.
2 tik var. İsminizin yanında gözükmesini istediğiniz birinci tik, 2. tik ise özelliği kullanmanıza yarıyor.
Sadece 1 ünvan özelliği kullanabilirsiniz, başka ünvanı seçmek o an kullandığınız özellikten vazgeçtiğiniz anlamına geliyor.
Bilmeyenler için birkaç ufak açıklama ;
/achieve yazarak ve ya sol alttan M harfinden açabiliyorsunuz menüyü
"monster defeated count:" yazan kısım monster kesme görevleriniz için size mob sayıyor.
Öldüğünüzde sıfırlanmıyor, görevlerin solo olması gerekmiyor.
Moradonda worm keserek yapabilirsiniz mesela.
Mob kesme göreviniz bittiğinde ( 100x 1000x 10000x 100000x ) relog atmanız gerekiyor
Elimden geldiğince eklediğiniz her ünvana rep vermeye çalışacağım
( günlük 20 kişi ile sınırlı )
Karşı ırktan 100 kişi kesme
chaosta 30 adam kesme
chaosta 40 adam kesme
chaosta 50 adam kesme
merchant's daughter görevlerini yapma
100 canavar kesme
1 worm kesme
moradon arenada 100 adam kesme
bandicoot ve worm bosu kesme
100 adet kurt kesme ( dire wolf - shadow seeker karışık )
100 adet akrep kesme ( karışık )
100 adet undying 100 adet rotten eye kesme ( toplamda 200 )
cz de 100 adam kesme ( sanırım cz değil de base de )
10bin canavar kesme
ronarkland da 100 canavar kesme
100 balog kesme
1000 canavar kesme
Eslantta 100 adet aposh of flame kesme
Eslantta 100 adet aposh of piercing cold kesme
kobold, pooka, bugbear, goblin bouncer kesme( herbirinden 300 adet )
skeleton warior, skeleton knight, skeleton champion kesme( herbirinden 300 adet )
uruk hai, uruk tron, uruk blade kesme ( heribirinden 100 adet )
Ronarkland Base ' de forvird, forvird knight kesme ( 100er adet )
Delosta 1000 phantom kesme
100 giant gavolt ve ya normal gavolt, 100 spoiler ve ya gloomwing kesme
Ardreamda 100 kişi kesme
Konuyu daha kolay takip etmeniz açısından kaç ünvan olduğunu en başa yazıp güncelleyeceğim.
104 / 104
knightonline genele açıyorum konuyu sizde aynen bu şekilde eklerseniz resim olarak toparlayıp konuyu güncelleyeceğim. Böylece kim hangi ünvan için ne yapması gerektiğini öğrenebilir ve oraya yoğunlaşabilir, bi nebze olsun soru işaretlerini kaldırdıysam ne mutlu bana ;) Yaklaşık 100 tane ünvandan başlangıç olarak 13 tane bulabildim. Lütfen sizde duyarlı olun ve tek ricam resimleri yüklerken full ekran değilde sadece gerekli yeri yükleyin, tinypic 'e yüklerseniz forum kuralları içinde kalmış oluruz.
Bir ricam var, konunun tamamını alıntı yapmayın, çok uzun olduğundan sayfa kasıyor.
Ünvanları, belli görevleri tamamladığınız ya da belli Achievement puanlarına ulaştığınız takdirde kazanabileceksiniz.
2 tik var. İsminizin yanında gözükmesini istediğiniz birinci tik, 2. tik ise özelliği kullanmanıza yarıyor.
Sadece 1 ünvan özelliği kullanabilirsiniz, başka ünvanı seçmek o an kullandığınız özellikten vazgeçtiğiniz anlamına geliyor.
Bilmeyenler için birkaç ufak açıklama ;
/achieve yazarak ve ya sol alttan M harfinden açabiliyorsunuz menüyü
"monster defeated count:" yazan kısım monster kesme görevleriniz için size mob sayıyor.
Öldüğünüzde sıfırlanmıyor, görevlerin solo olması gerekmiyor.
Moradonda worm keserek yapabilirsiniz mesela.
Mob kesme göreviniz bittiğinde ( 100x 1000x 10000x 100000x ) relog atmanız gerekiyor
Elimden geldiğince eklediğiniz her ünvana rep vermeye çalışacağım
( günlük 20 kişi ile sınırlı )
Karşı ırktan 100 kişi kesme
chaosta 30 adam kesme
chaosta 40 adam kesme
chaosta 50 adam kesme
merchant's daughter görevlerini yapma
100 canavar kesme
1 worm kesme
moradon arenada 100 adam kesme
bandicoot ve worm bosu kesme
100 adet kurt kesme ( dire wolf - shadow seeker karışık )
100 adet akrep kesme ( karışık )
100 adet undying 100 adet rotten eye kesme ( toplamda 200 )
cz de 100 adam kesme ( sanırım cz değil de base de )
10bin canavar kesme
ronarkland da 100 canavar kesme
100 balog kesme
1000 canavar kesme
Eslantta 100 adet aposh of flame kesme
Eslantta 100 adet aposh of piercing cold kesme
kobold, pooka, bugbear, goblin bouncer kesme( herbirinden 300 adet )
skeleton warior, skeleton knight, skeleton champion kesme( herbirinden 300 adet )
uruk hai, uruk tron, uruk blade kesme ( heribirinden 100 adet )
Ronarkland Base ' de forvird, forvird knight kesme ( 100er adet )
Delosta 1000 phantom kesme
100 giant gavolt ve ya normal gavolt, 100 spoiler ve ya gloomwing kesme
Ardreamda 100 kişi kesme