C A N I M A İ L E M B E N B U R D A Y O K K E N N E L E R M İ Y A P T I M

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Eveeet sene 2016dan sonra girmediğim canım ilk forumumda ben gittikten sonra neler mi yaptım okuyun bakalım

2016 : Okulu bıraktım çalışmaya başladım babam bilgisiyarı kırdı okulu bıraktığım için forumlara ara verdim
2017 : Forumlara döndüm yeni açılan bütün forumlara girdiiiiim
2018 : Hayatımın aşkıyla tanıştım forumda onu çok sevdim ama hatam nedeniyle beni reddetti
2019 : Askere gittim ve sağlık sorunları nedeniyle çürüğü verdiler hayatım alt üst oldu kendime gelemedim o sene
2020 : ircforumlarında takıldım çok iyi bir ortam daha kurdum lakiiiin
2021 : Tekrardan düşmanlarım çoğaldı iyiyken iyi olanlar kötü olduğumuzda beni ana hedef ilan etti.
2022 : Yılında diss atmaya başladım hepsini teker teker emekli etmeye başlamıııııştım.
2023 : bu yıl forumlara en az girdiğim dönemlerden biriydi tam bırakmak için öldüm haberleri yaydım ortaya sanaldaki bazı insanlar artık varlıkları bile ile rahatsız ediyordu elime yüzüme bulaştırdım düşmanlar tekrardan kafesten kafalarını kaldırdılar beni ana hedef ilan ettiler.
2024 : Bu sene benim olacak döndüm ilk forumuma saygılar bye.​

su sekil geri geldin yani helaaallll

s-c2ebd33acdf11600d9d8f98213efc658ddd9a860.jpg

Onu hoş geldin tekrar kardeşim. Zor süreçlerden geçmişsin. Bu dönemlerde psikolojik destek aldın mı?

Yaş olmuş 26. Ama hala bize yetişememişsin. Biz de yerimizde saymadık.

Forumun ve içerisindeki insanların hayatını bu denli etkilemediği huzurlu ve sağlıklı bir yıl olsun 2024 senin için. Bahsettiğin gibi senin yılın olsun.

kulağımızı esir aldığı yetmiyormuş gibi, gözümüzü de esir almaya ant içmiş.
kalbim çııııt

Forumun ve içerisindeki insanların hayatını bu denli etkilemediği huzurlu ve sağlıklı bir yıl olsun 2024 senin için. Bahsettiğin gibi senin yılın olsun.
en güzel dileklerinizi kalpten en kötü dileklerini gönülden tebrik ediyorum

Onu hoş geldin tekrar kardeşim. Zor süreçlerden geçmişsin. Bu dönemlerde psikolojik destek aldın mı?
dalgamı ciddimi bu yorum seçemedim ama almadım sadece insanları silerek tek başıma kalıp bazı şeylerin tek başıma halllettim diyelim

Onurcum herkesin dünyası kendi etrafında dönüyor, biliyon di mi kardeşim?

Forumlarda popülersin anladık peki forum dışı bir icraatın veya başarıların var mı?

Geri