Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@By_isyaNkar bu aralar forumdan uzak, kendisiyle güzel sohbetlerimiz var ve arkadaşlığa çok önem ve değer veren arkadaşımdır iyiki tanımışım seni Emre can:cici:
kendisiyle yeni tanışmış sayılsamda slm vermeden geçmeyen arkadaşlarımdan oldu kendisi.iyi niyetli yardımsever sloganımız aklımda ama madurum konuyu biliyosun bakıcaz bi çaresine artık
forum içinde sevilen biri sanırsam.
İlk bana yazdı öyle sohbet ederken baktım bütün kızlara yazıyor dedim kesin bütün kızlara asılıyor filan ama öyle değilmiş cana yakın birisi işte 3 ay güzel güzel anışırsak sinemaya gidecez öyle demiştik Az çok tanıyorum işte dertleri var onunda Umarım dertleri biter hadi hayırlısı