By BiLiNMeZ

• Kullanıcı Sonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@By BiLiNMeZ
Benim konuma yorum yapmış ee bende boş durmiyim dedim konunu aradım,bişeyler yazmak için,bulamayınca senin konunu açmak bana nasip oldu..:d

Kendisi ile daha çok sohbetimiz olmadı ama zeki biri güzel yorumları olan ağırbaşlı şakanın dozunu kaçırmadan şakacı sohbeti güzel saygılı beyefendi birisi:cici:

By BiLiNMeZ

Grubumuzun kıdemli üyelerinden.. Sonradan katıldın ama şimdi makarada ipi en önde göğüsleyenlerdenmişsin ben yeni yeni farkına varıyorum..

Dünkü ''Gazili Olmak Ayrıcalıktır'' sözün beni taaaaaa buralardan aldı, okulumun koridorlarına götürdü :lutfen: Ayrıcalığın hakkını düşüncelerinle, yorumlarınla veriyorsun. Biraz da sözümü dinle ve geç mezun ol :kiki:

Herşey gönlünce olsun..

Kendi halinde ama arap atı gibi sonradan açilacak gibime geliyor. Efendi sessiz ama azimli massallah:) lakin anladıgım kadariyla kosullari kendine cevirebilen tipik yengec erkegi naif ama zeki zekasini gerektikce kullanir. Uyanik olur ilerde. Ne yazdm ben yav boyle :D

Kaç zamandır diyordumdu birinin üye sözlüğüne yazacaktım ben kim ki kim ki derken bay bilinmez olduğu aklıma geldi :D nickini etiket yapmaya erindiğim ve değiştirmeme konusunda (en azından büyük ya da küçük harf düzeni yap be adam :honk: ) uzlaşamadığım ama hissiyatı kuvvetli olan biri, bay bilinmez yazıyorum bi yere hemen orada :p yengeç ya hisli çocuk :honk: neyse biraz geçmişe gidelim :

Başlarda komik konular açan biri idi. Daha sonra kendisini meşhur nick değişim konusuyla keşfettik efenim :kiki: hala o konunun silinmiş olması içimde bir burukluğa vesile olur ya neyse :honk:
Sonra baktık bunda potansiyel var gruba aldık :p sonra bi daha baktık harbi bi cevher damat diye aldık bu defa :p konunun ilk mesajı da gülümsetti hani beni.. :)

Esprili, zeki, anında cevap nokta com üyesi, grubumuzun sıkı takipçisi, az ama öz kafiyeli, hece ölçüsü konusunda hassas bir üye :honk:
Artık eskisi gibi ikisi de takılmıyormuş diye duydum ve iki gündür gözlemledim, siz şu an izinlisiniz ama izin bitti dediğimde eski gafa dadlı şeysini istiyorum ona göre :honk:
Ha bir de yetkili abi. :honk:

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar ileride bir gün tekrar şeederim belki söz vermek gibi olmasın :honk:

Eniştem oluyor ama tanışma fırsatı bulamadım halen :p

Aynur abla konusunuda sen açmışsın görün işte tesadüf diye bişi yok :t

efendi ağır başlı sıcak kanlı eniştemizz:) enişteden ziyade abi nasiyatlarını dinlediğim önemsediğim biri allah Sonyamla ikinizin ağız tadınızı bozmasın :))

Dünyadaki en tatlı en temiz kalpli insana sahip :)

Forumlarda tanıdığım en efendi insanlardandır. Kendine özgü tavrı ve duruşu vardır. Arada online görüyorum seni buralarda görmek güzel. Arada seslen eskileri yad edelim.

sağlıkla kal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri