Buzlu kahve

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sıcak havalarda farklı aroma çeşitleri ile en fazla tüketilen içecekler arasında yer alıyor.
Süt ve buz karışımını blender ile hazırlamak çok daha iyi sonuç verecektir.
French press ile hazırlamak da mümkün ancak çok daha uzun ve zahmetli olacağı için kendi adıma tercih etmiyorum.

trakyalılar kahvesi vardı
orda içtiydim

Yazın en çok tercih ettiklerim; limonata, ayran ve buzlu kahve...

@Oggy ile kanayan yaramız… yazın gelmesiyle birlikte her yerde ama her yerde soğuk kahve tarifi veriyorlar ve geriliyoruz! verdikleri de kahve olsa bari nescafeye süt ekleyip iki buz atıyorlar sanırsın dünyaları keşfettiler… YETER SOĞUK KAHVECİLER YETER. soğuk kahveye bayıldığım halde beni ondan da soğuttu bu dünyayı kurtarıcılar. ben de çekicem ulan tarif bekleyin…

@Lefty ayranı naneli buzlu yapıyorum ben yazın, yok böyle bir lezzet… onun tarifini de vericem görürsünüz… <3

@Oggy ile kanayan yaramız… yazın gelmesiyle birlikte her yerde ama her yerde soğuk kahve tarifi veriyorlar ve geriliyoruz! verdikleri de kahve olsa bari nescafeye süt ekleyip iki buz atıyorlar sanırsın dünyaları keşfettiler… YETER SOĞUK KAHVECİLER YETER. soğuk kahveye bayıldığım halde beni ondan da soğuttu bu dünyayı kurtarıcılar. ben de çekicem ulan tarif bekleyin…

@Lefty ayranı naneli buzlu yapıyorum ben yazın, yok böyle bir lezzet… onun tarifini de vericem görürsünüz… <3
Merakla bekliyorum tarifi @Melodram cığım ayrıca varsa buzlu kahve tarifleriniz onları da beklerim çünkü ben biraz işin pratiğine kaçan biriyim ancak detaylı tariflere de bayılıyorum. Birileri hazırlasın yeter ki.:)

yeni favorim bubble tea. ama o toz yapay olanlarından değil, has bubble tea. ben bunu nasıl bu kadar geç keşfettim bilmiyorum.

@Truva geçen yaz bana bol bol yaptırdığı aklıma geldi...bı de kızıyor neden daha çok suslemedin diye, bizim kahveler oluyor sana tatlı...

Geri