buz gibi havada mini etek giymek

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
ağustos sıcağında karizma olsun diye giyilen deri ceket kadar komik olan hadisedir.

* Farklılık yaratma bahanesi altında titreye titreye gezinen hatunlar.

Kadının cesaretini gösteren bir hadisedir.
Özentılıkte dıyebılırız. Yada farklı gorunce cabası:)

Donmak adına cesurca giyilip daha sonra idrar yoları enfeksiyonu ile hastaneleri talan eden, sonrada "o kadar da dikkat ediyorum doktor bey neden oldu acaba" diye soran anlamsız insan sürüsü:icon_yokcanim:

*Akşam oluşucak karın ağrısı ve tuvalete ani halde gitme durumunun sahibi olan hadisedir .

*Gördüğümde benim içimi titreten durum.

*Gösteriş yapma adına düşülen komik durum .

Görgüsüzün düşkünü , mini etek giyer kış günü :T:

Giyen hemcinslerimi takdir etmeme vesile olan durum.
Donsam da çekiciliğimden ödün vermem dercesine :honk:

yanıyolar napsınlar.

Bu soğuk havalarda bayanlar'da mini etek giyenler , erkeklerde ise ince gömlekle yakasının 2 düğmesini açıp kıllarını gösterenler efsanedir benim için :)

Bunlar sprey filan kullaniyor herhal. Hani surunce sicak tutar -40ta bile usumek nedir bilmezler.Sayin cesur minili hatunlar su kremin ya da spreyin adini bize de verin biz de surelim biktik artik kirmizi lahana gibi dolasmaktan

Soğuk havada kalın giydikce üşürsün; ama açıldıkça sıcak olur vücut ısın. :) Bi de soğuğa alışkın oluyorlar. Mesela ruslar öyle. Sadece erkeğin dikkatini çekmek için kullanıyorlar. Bi de miniyi giyip eteği çekiştire çekiştire bi hal olanlar. Madem rahatsız oluyosun bebeğim giymesene!

Alttan ısıtmalı hatunlar diyorum ben milletin bi tarafı donarken mini etekle gezmek hangi akla hizmetse :D

bide sigara yakarlar hava birmilyon olur .Tüm gözler onda olur .Egosu tatmin olur :p

Mini eteğin altına taa diz üstüne kadar çizme giyiyorlar birde arada en fazla 1 karıslık bosluk kalıyor üsümüyor onlar ;d

Ben buradayım heyy deme şeklinin en kısa yolu olsa gerek..

Geri