Büyüyünce ne olacaksın dedim
ben büyümeyi beklemicem dedi ..
- ne yapacaksın peki dedim
babama söyledim bana bir defter aldı, bende o deftere akradaşlarımdan duydugum fikra, bilmece ve hikayeleri yazıyorum ..
okulda iken diger şubedeki arkadaşlarımı ziyaret ediyorum . onlardan bana hikaye,masal, bilmece türü şeyler anlatmasını istiyorum
- peki ne yaacaksın bunları dedim ..
bunların hesini bir başlık altında toplıcam.. hikayeler, fıkralar ve bilmeceler biz sadece güzellim eğlenelim diye değil, her bir fıkranın, bir masalın, bir bilmecenin ayrı bir hikayesi var..
topladıgım her fikra, bilmece, masal vs.. vs türü şeyleri sadece yalın hali ile degil asıl anlatmak istedigi konuyu altında açıklayarak kendi fikrimi de katıp anlaşılır olmayı
hedefliyorum .. şimdilik elimden gelen şey mahallede ve oklulda ki çevremdeki insanlardan toladıgım kadardır, aslında çok dar bir çevre
ilerliyen yıllarda çevreki şehirleri de gezecegim, oradaki insanlar ile tanışım onlardan da bilgi ve tardım isticem ...
-ismin ne senin dedim
eylül dedi ..
eylü'lün anlatmak istedigi konuşmak istedigi o kadar çok şey vardı ki, keliemeler, cümleler bir birini kovalıyordu .. başını yukarı kaldırdı.. amca sen kimsin dedi ::
eylül sadece bir ay'ın adımıdır yokda bir mevsimin mi ..
eylül yazar olmak için büyümeyi beklemicek :