aslinda buyuklerimizin cok pis agzi var ha. acayip acayip sozler, laflar ve kufurler. insanin hic aklina gelmeyecek laflari var. o kadar absurt ki, gulduruyor. aslinda on numara diss atiyorlar. kizdiklarinda gulduruyorlar. bazi laflarindan dolayi ciddiye de alamiyorsun. hani sey gibi; anadan yedigin dayagin masaj etkisi gibi. anadan bir ton tokat yedikten sonra, gece uyku vakti rahat rahat uyuyabilmek gibi. boyle bir etkileri var uzerimizde. ne kadar tatli ve masum, degil mi? AMA degiller iste. buyuklerimiz cok fena.
ben o laflari, kelimeleri, kufurleri edemem. yasitimiz olan, genclerden kim varsa edemez. imkansiz. mumkunati yok yani.
daha bugun nezaketsiz bir soz isittim anacugumdan.
''agzina tukurdugumun poksiyenin gizi'' diye basladi misal. ''anne, sen ne kaba kadinsin aa aa'' dedikten sonra guluyor. bir ornek daha: annemin anneannesi telefonla oynarken, (app oyunu: soyledigimiz her seyi ayni sekilde tiz bir sesle soyleyen bir kedi), ''orospi'' diyor, telefondaki kedi ayni sekilde tiz bir sesle ''orospi'' diyince kahkahalarla guluyor. yani diyecegim su ki; cok kabasiniz neneler dedeler, ama seviyoruz sizi.
paylasin efenim. sizlere ne dediler buyukleriniz? ne duydunuz? paylasin.
ben o laflari, kelimeleri, kufurleri edemem. yasitimiz olan, genclerden kim varsa edemez. imkansiz. mumkunati yok yani.
daha bugun nezaketsiz bir soz isittim anacugumdan.
''agzina tukurdugumun poksiyenin gizi'' diye basladi misal. ''anne, sen ne kaba kadinsin aa aa'' dedikten sonra guluyor. bir ornek daha: annemin anneannesi telefonla oynarken, (app oyunu: soyledigimiz her seyi ayni sekilde tiz bir sesle soyleyen bir kedi), ''orospi'' diyor, telefondaki kedi ayni sekilde tiz bir sesle ''orospi'' diyince kahkahalarla guluyor. yani diyecegim su ki; cok kabasiniz neneler dedeler, ama seviyoruz sizi.
paylasin efenim. sizlere ne dediler buyukleriniz? ne duydunuz? paylasin.
Son düzenleme: