Büyük kalçanın da faydası var!

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
603379_detay.jpg

Çirkin olduğunuz için üzülmenize gerek kalmadı. Yapılan araştırmalar çirkinliğin faydalarını gözler önüne serdi.

Araştırmalara göre büyük kalça kötü kolesterolü ortadan kaldırıp, damar sertleşmelerine karşı koruyucu olan iyi kolestrolü yükseltiyor.

Sabah'ta da yer alan habere göre, Oxford Üniversitesi'nin çalışmalarına göre büyük kalça diyabet riskini de ortadan kaldırıyor. Kalçadaki yağlar ayrıca tampon görevi de yapıp yağ asitlerini temizliyor

Dr. Konstantinos Manolopoulos “Yağın nerede toplandığı önemli. Kalçadaki ve bacaklardaki yağlar iyi ama karın çevresindekiler kötüdür” diyor.​

Çirkin olduğunuz için üzülmenize gerek kalmadı. Yapılan araştırmalar çirkinliğin faydalarını gözler önüne serdi.

Ne iyi bir başlangıç cümlesi, çirkinler üzülmeyin sakın sizi teselli edicez demişler. Sağolsunlar=)

Abartıcı derece de göz zevkimi bozmayan kalçalar favorimdir.

tabiki düşüncede işe yarar. :T:

ayıp şeyler bunlar

İtiraf etmek gerekirse erkeklerin popolari kadinlarinkinden daha hoş :D

Hııım.

Düzenleye bas.
Yaz : Sen başı bağlı adamsın oğlum boşver popoşu falan ;)

Sım sıkı taş gibi. Imm çok hoş :p

Geçtiğimiz günlerde sözlüğün birinde "Römorklu Türk Kızı" adlı bir entry okumuştum. Başlığı görünce aklıma geldi.

İyi polisi oynamak istiyorsanız, aman iyi kolestrole sahip olmak istiyorsanız; poponuzu büyütün. Ben öyle yapıyorum, memnunum :)

ortada bi bilimsel açıklama, bi araştırma var siz goygoy yapıyosunuz aaaa hiç hoş diyil:hö:
bilim adamı olsam hayata küser mesleği bırakırdım bu ne canım:hö:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri