Büyük İkramiyeyi Tutturunca Pendik'ten Bağcılar'a Çırılçıplak Koşmak

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ölmeden önce yapılacaklar listemde (tabii büyük ikramiye vurursa) 9. sırada bulunan eylem.

Günün birinde E5 Üzeri metrobüs yolunda çırılçıplak koşup mecidiyeköy'de turnikelerden atlayan birini görürseniz o benimdir. Bir selam verin gençler.

Olum 10 metre gidemeden pandiği yersin. Türkiye olm orası, mozambik değil. Ezerler kafasını ! asfgfsadg

Off Pendik Bağcılar, güzel bir İstanbul turu olmalı (:

Sükür hic ikramiye tutmadi.

Bağcılar’a kadar hadi düşe kalka geldin diyelim bağcılar girişinde avlarlar direkt seni

Ben bağcıları dahi göremeyeceğini düşünüyorum.
Esenlerde üçyüzlü mü diyorlar ne oralarda falan indirirler.

Aslında başlangıç noktası da tehlikeli kaynarca veya çınardere’de avlayabilirler anında

çekerler bi yere
giydirirler
üzerini evet

Büyük ikramiye çıktı diye kendini altınla kaplatmaktan daha iyi bir fikir bence sevgili Hatem:)

Para insanı değiştirir mi? Cevabı kişiden kişiye değişse de kesinlikle Kanadalı Justin Reiter'i değiştirmiş. Piyangodan kazandığı 600.000 doları nasıl harcayacağını şaşıran Justin, sonunda tüm vücudunu altınla kaplamaya karar vermiştir. Fakat Justin bu hayalinin onu ölüme sürükleyeceğinden habersizdir. Tüm vücuduna deri altından altın enjekte etmeye başlayan Justin'in vücudu sonunda tüm bunlara dayanamamış ve pes etmiştir.

-Alıntı-

2-3.png

Sinsi akrabaların akıl sağlığı yerinde değil başvurusu yaparak büyük ikramiyeyi kişinin elinden alması ile sonuçlanabilir.

Ahaha şener şen filmi aklima geldi.
Olsundu. :D
Kime ne?

Bunu bu sene yapıyor muyuz

biletleri aldık mı

harama göz koyduk mu

allahım lütfen hayırlısını nasip etme hayırsız olsun ama para olsun...

Devlet Baba hayallere de el koydu artık. Ne hikmetse yıllar sonra büyük ikramiye tam bilete vuruyor ve sahibi bileti kaybediyor. Sonra o para nereye gidiyor? Hooop hazineye. Yılbaşı bileti almayın aldirmayin gençler.

Ben Ankara Milli Piyango idaresine bile koşarım çıksa yeter.. .d

Çıksın da sabaha kadar dövsünler sorun olmaz diye düşündüm

Önemli olan "bilet almandan" çıkması. İşte o zaman gider paramı çekerim.
Bilet aldıktan sonra herkese çıkabilir. Ben ona şans demem. Çıkmayanların şanssızlığı derim.

Geri