Büyük Damping..! Koş-koş

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Anca böyle ilgi çekerdim galiba ama neyse. Şimdi başka bir konu var;

Beyin lazım, beyin.

Asgari Ücret konusunda önemli bir gün diye konuşuluyor. Sanal elem fırkasının tatmin olması gerekiyor. Öyle anti militarist, haksızlığa dik duran, işçi-memur-emeklinin gurur abidesi olursunuz inşallah. Ancak; sloganlı, çift tekerli, yabancı gaz sistemi ile çalışmayı bırakınca olacaksınız haberiniz olsun. Gündemin ötelenen başlıklarına da dik durduğunuzda eminim olacaksınız.. Ülke gündemini karıştırıp ilk yüzyıl kutlamalarını kaoslarla, havai fişekler yerine, Molotof, göz yaşartıcı gaz fişekleri, hatta belkide müdahale amaçlı mermi fişekleriyle kutlamasını bekleyen takım elbiseli köpek soylular da bekliyor unutmayın.! Özgürlük diyip, takım elbise giyen ve tüm ses çıkarmayan ülkeleri sömüren bu batılı **Spam/Adversiting**ları da tatmin etmek isteyen onun bunun çocuklarını aranızda barındırmayın, aman dikkat! Bak özgürlük diyenler kendi ülkelerinde Müslüman kadının baş örtüsünü çıkartıyorlarken nerelerdeydiniz diye sorasım vardı ama kesin çok önemli işleriniz vardır da ondan gözünüzden kaçmıştır.. Bağımsız adaletiniz olsun derken, onlarca insan hakları ihlali resmi olarak kanıtlanmış ve davalar açılmış Yunanistan için bırak yaptırım tehdidini, en ufak imada bulunmayan Avrupa Adalet komisyonu bize parmak sallarken neredeydiniz diyeceğim de unutmuşum sizin Gay'lara özgürlük için eylemde olduğunuzu, pardon. E bari Dün İstanbul'da yapılan Hdp mitingine tepkinizi göstermenizi istesem geç kalmamanız dileğimle. Yada üf be, bırakın şu asgari ücret safsatasını, şimdide bunu bahane edersiniz. Nasıl olsa ücret artıkça kalkan maliyet bize isabet edecek ve biz yine indirmeye uğraşacağız.. O şemsiye açılmaz dostum, sen tasarruf yapmadan. At gözlüğünü çıkar dostum, ve vatansız bırakma kendini hep geç kalmadan...!

Markette çalışan abla "yükselse ne olacak bir yağ alsam biraz bişeyler alsam para zaten olduğu gibi gidecek sigarama yetmez" diyordu. O arada da sigara yer gibi içiyordu Sjsjs

Geri