Büyük Budapeşte Oteli-The Grand Budapest Hotel

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
oQZbzq.jpg

Vizyon Tarihi:11 Nisan 2014
Yapımı: 2014 - ABD
Tür: Dram , Komedi
Süre: 100 Dak. Yönetmen: Wes Anderson
Oyuncular: Ralph Fiennes , Tony Revolori , F. Murray Abraham , Adrien Brody, Tilda Swinton
Senaryo: Wes Anderson

Film Özeti
İki savaş arasındaki dönemde ünlü bir Avrupa otelinde kapı görevlisi olarak çalışan Gustave H ile lobi görevlisi Mustafa’nın arkadaşlık hikayesine odaklanıyor.

glA74Q.jpg

Şimdi izledim ve su an kendime kiziyorum nasıl bu filmi kaçırmış olabilirim diye.
9 dalda oscara aday ve kesinlikle adaylarimdan biri boyhood dan çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum filmin kurgusu çok iyi. Izlerken kesinlikle sıkılmadan izledim ki mekanlara hayran olduğumu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Ve Mosyo gustave aşık oldum ben de <3
Bknz: Ralp fiennes
Puanim 8.5 /10

Cidden çok enteresan bir filmdi. Böyle bir kurgu daha önce izlemedim. Ralph Fiennes'in oyunculuğu muhteşemdi. Tavsiye edilir.

hiç bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim şahsen. Senaryonun bu kadar özgün akıcı oyuncuların bu kadar geniş kadrolu ve basarılı olacagını ve izlerken bu kadar güleceğimi bilmezdim. Wes Anderson tarzını ortaya koymuş ve mükemmelin tanımını yansıtmış. Müzikleri olay örgüsü tam bir dahilik eseri bu filmin.

Coooook begendigim bir film kendisi, oturup tekrar tekrar izlerim yani

Yaptığım yorum whiplas ve birdman izleyene kadar geçerliydi : ))
Ha bir de still Alice var ama onu sırf Julianne Moore için izledim en iyi film olamazdı fakat kadın oyuncu olarak gayet güzelmiş.

Benim en iyi filmim whiplas..

Büyük Budapeşte oteli de güzel bir film fakat kostümleri ve müzikleri dışında beni çeken şeyi yok. Klasik gibi kaldı diğer filmlerin yanında sanki.

Geri