Büyü için kedilerin bacaklarını ve kuyruklarını kestiler

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü

Büyü için kedilerin bacaklarını ve kuyruklarını kestiler​

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bacakları ve kuyrukları kesilmiş kediler tepkilere neden oldu. İlçe sakinleri bu tür olayların bölgede yıllardır yaşandığını söylerken, kedilerin bacaklarının ve kuyruklarının büyü için kesildiği iddia edildi.​

Kelkit ilçesi Büyük Cami ve İnönü mahallelerinde bacakları ve kuyrukları kesilmiş halde görüntülenen sokak kedileri ilçede tepkilere neden oldu. Sosyal medya üzerinden yayınlanan bir videoda bacakları kesilmiş kanlar içerisindeki sokak kedisinin görüntüleri vahşeti gözler önüne sererken, mahalle sakinleri bu durumla daha önce de karşılaştıklarını, başka sokak kedilerinin de bacak ve kuyruklarının kesildiğini belirtti.

Hayvanseverler tarafından vahşeti gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için suç duyurusunda bulunuldu. Mahalle sakinleri, uzun süredir karşılaştıklarını söyledikleri vahşetin büyü için yapılmış olabileceği iddiasında bulundu.

Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı.

Daha önce buraya defalarca yazdım, kedi bacağı büyüsü ve topal solucan büyüsü çok tehlikelidir diye.
Zamanında bana bir büyücü şey demişti, bir kızın kısmetini kapatmak için, asma kilit al demişti onu okuyup üfleme yapacağım ve kilit kapatılıp kızın damına atılacak ahah.
Ulan öyle bir şey yapamadık ama kız yine de evde kaldı :)
Hayvanların üzerinizden elinizi çekin artık, yaşam alanlarını ellerinden aldık, üstüne bir de işkence yapıyorlar.

Geçen gün konusu oldu iş yerinde ki Kara'nın kuyruğu yok benim peşimde dolanıyor sürekli aşçı ablada şey dedi yazık bu hayvanların kuyruık ve patilerini büyüde kullanıyorlar...
içim cız etti o an.

İnanmıyorum ya nelerle uğraşıyorlar :X

Bir yanda eziyet edenler diğer yanda çocuğuna gösterdiği özeni gösterenler
20210706_204028.jpg

Arkadas bunu yapanlarin diger tarafta bende yakasindayim.

Tövbe est
o nasıl büyüymüşşş
malmısınızzzz yaaa
yazık hayvana
Kendilerini kesselermiş keşke

Allah cezanızı versin sizin kessinler elinizi kolunuzu .

Geri