bütünlemeye kalmak

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Öğrencilerin asla istemeyeceği bir durumdur ve can sıkar.

*Zaten ders çalışmak bir eziyettir , az biraz çalışmıştır ama büte kalmıştır.

*Tekrar ders çalışma düşüncesi öğrenciyi bezdirir.

öğrenciliğin gerekliliklerinden

hocaya göre yapılması gereken eylemdir. zibilyon sene geçirmiceğini biliyorsanız hiç uğraşmayın bile. çünkü zaten geçirmez. ama içinizde karanlığa ışık tutan ufacık bi umut bile varsa girin derim.

Dogrulari soyledigim ve yaranmaya calismadigim icin bute kaldigim dogrudur.

Hoca sınav kağıdını adam akıllı okumuyorsa kaçınılmaz sondur

Su gunlerde korkulu ruyam :T:

Bir kez bir günde 2 sınavım vardı. Uğraşmamak için bilerek kaldım. skljsk

Örgün egitimimde hiç bütünlemeye kalmadım. Sorulari görüp AA alamayacagim diye bütünlemeye bıraktım. Sabaha kadar ders çalıştığım için beynim yanmıştı da.

Nadir kalırdım; inektim ve pişmanım bu konuda biraz.
Mezuniyet ortalaması 7,5 yıl olan bi okulu uzatmadan bitirmeyi takinti haline getirmiştim.
Keşke uzasaydı, daha çok öğrenci olsaydım,daha çok şehir gezseydim, daha çok sosyal olsaydım diyorum.
Üni. hatırası deyince aklıma sadece 48 saat uykusuz,kütüphanede pert olan hallerim geliyor.
Ne dogru dürüst bi parti ne bi çılgınlık ne bi kahkaha attıracak anı... sıfır sınırları

İki kez doğrudan sınıfta kaldım. Bütünleme diye bir şey yoktu o zamanlar.

bütünlemelerin hakkını 7 dersin 7'sinden de bütünlemeye kalarak vermiştim, bana sunulmuş fırsatları değerlendirmeye bayılırım. ha şu an pişman mıyım, evet... daha iyisini yapabilirdim çünkü yıllar sonra bu durum bana sunulmuş fırsatları kaçırmama sebep oldu, fazla bütünlemenin ortalamaya yansıması sebebiyle. olsun napalım...

Sanirim tek bir derste butunlemeye kaldim o da kaynak acik sinav olmasi sebebiyleydi. Cunku bu sinav dunyanin en korkunc sinavidir. Neyse ki sonra hallettik. Hayat sinavindan butunlemeye kalmayalim be cocuklar onemli olan o..

Hiç kalmadım. :( Vizelerde düşük not alıp finallerde 90 altı almazdım, ah özledim be.... Ama senem uzasın diye alttan dersler bırakmıştım keşke yapmasaymışım, her şey vaktinde güzelmiş.

Geri