Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Türkiyenin neredeyse tamamı amca ,hala tarafıyla küs D:damarıma bastın :=)
Bende bundan 3 4 sene önce köyde ki evi tadilat yaptırmaya karar verdim. Senede 1 haftalığına gidiyoruz ya da gitmiyoruz , kimseyi rahatsız etmeyelim , kimsenin huzuru kaçmasın diye eve masraf yaptım, oturulur hale getirdim. Köyün tam göbeğinde birde bu ev. 2 katlı ev ve arsası var işte. arsanın belli bir payı amcamın ben oradan ayrılır ayrılmaz sen git duvar çek bahçenin ortasına! Neymiş onunda hakkı varmış ! Yok demedik ki kardeşim git istersen evde de otur . Yaptığı salaklıkla tüm köye madara oldu , herkes g*tuyle güldü... Rezillik amcalar kapatılsın....
Peki nur rahat durur mu? durmaz ! karakolu aradım amcamı şikayet ettim hahaha:=)
yani babamdan sonra bir kez bile arayıp , nasılsınız dememişse amca demek saçma olurTürkiyenin neredeyse tamamı amca ,hala tarafıyla küs D:
Yalnız değilsin o konuda neredeyse tamamı böyle..hep özel hayatımıza akrabaları dahil ettiğimiz için her konuda ondan böyle problemler yaşıyoruz.kiminle evlenip evlenmeyeceğinden tut evi hangi renge boyacağına,kızın okusun,okumasın hepsine karışıyorlaryani babamdan sonra bir kez bile arayıp , nasılsınız dememişse amca demek saçma olur
dertleri mal mülk :=)
saldık ya ne yaparsalar yapsınlar, öbür tarafa götürebilirseler buyursunlar alsınlar hepsini.
resmi takılmak en güzeli ya.Yalnız değilsin o konuda neredeyse tamamı böyle..hep özel hayatımıza akrabaları dahil ettiğimiz için her konuda ondan böyle problemler yaşıyoruz.kiminle evlenip evlenmeyeceğinden tut evi hangi renge boyacağına,kızın okusun,okumasın hepsine karışıyorlar
Dedenin kardeslere miras biraktigini sonradan dava etme hakki var diye duymustum dogru mu peki ? sanirim butun amcalar ac gozlu. Biz amcaya verdik rahatladi adamKlasiktir.
Bizim de köydeki ev için aynı problemi yaşadık. Dedem bütün çocuklarına ev yaptı, kendi oturduğu evi de babama bıraktı. Depremde ev yıkılınca, babam yeni bir ev yapmaya karar verdi. Ev yıkılmayanna kadar sorun yoktu . Ev yıkıldı. Tabii miras payı bütün kardeşlerde. Amcalarımdan biri vekâlet vermedi. Oğluma o arsada ev yapacağım diyor :d
Dedim iyi o zaman dedemin ona yaptığı eve de ben geçip oturacağım.
Evet de uzlaşma cemaat usulü sağlanmayıp mahkemeye taşınınca husumet büyüyor. Her mahkeme sonrası kavga.Dedenin kardeslere miras biraktigini sonradan dava etme hakki var diye duymustum dogru mu peki ?