Butterfly kimmiş ki?

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle ismim İrem,17 yaşındayım.Göründüğü üzere Antalya'da yaşıyorum.(kendimi bildim bileli:cici: )
3 çocuklu ailenin en büyüğüyüm.:dyg: O yüzden fazla disiplinli büyütüldüm.
Ygs ve lys sınavlarının bir kurbanıyım artık.. Kimya,biyoloji.fizik,matematiiikkk :dusun:
Yazı yazmasını,kelimelerle oynamasını severim. Kitaplarla,şiirlerle aram iyidir.
Şarkı söylemek için ideal bir sesim yok ama şiiri okurken o kadar zevk alıyorum ki bunu karşı tarafa yansıttığımı düşünüyorum :)
Nasip olursa bir kaç ses kaydını buraya atmak istiyorum :dyg:
Bideee ortaokuldayken çok değil 4-5 sene önce tiyatroyla ilgilenirdim.
Yıl sonu balolarında hep görev alırdım :)
Pek bir ilgim kalmadı artık tiyatroya sadece izlemeyi seviyorum (:
Anneme göre söz dinlemez,öfkeli,agresif,çabuk sinirlenen biriymişim. (belkide nazım geçtiği içindir kim bilir)
Ön yargılı biriyim babama çekmişim o konuda. Huyum batasıca. Çok üzüldüğüm olmuştur bu yüzden ama aşamadım bir türlü.
İnsanlarla uzun uzun sohbet etmeyi severim. Onları dinlemeyi,onlara bir şeyler anlatmaya bayılırım :cici:
Sporla aram iyidir ama hala yanaklarım tombiştir bi türlü indiremedim oradaki kasları :uzgun:
Yürümeyi çok severim.Tek başıma arkadaşlarımla farketmez yinede severim :)
Ortaokul hayatım boyunca voleybol oynadım, kısa dönem yüzücülük de yaptım :dyg:
Binicilikle uğraştım hala daha uğraşıyorum atları çok severim.
Babamın bir arkadaşı sayesinde gittim ilk çiftliğe sonrası geldi zaten kendimi atları yıkarken,üstünde özgürlüğe koşarken buldum :)
Okul çevrem,ailem ve bi çok arkadaşım sigara içiyor.Ben kötü etkilenmiyorum onlardan nasılsa günlük ömrüm var içenleri kınıyorum hatta :(
Bazen düşünmeden hareket ettiğim karşımdaki ne düşünecek demeden konuştuğum olmuştur ama bunu aşmayı öğrendim. Fazlaca canım yanmıştı bu yüzden.
HeavenLy ile bugün yaptığımız kısa sohbetin ardından bana şunu söylemişti:
''Yaş pek önemli değildir,olgunluk çok daha önemli''
Bu cümleye katılmamak elde değil. :cici: -kendisinide çok rahatsız edicem artık kaçışı yok buldum bikeremm... :hi:

Kısa ve öz olsun istemiştim ilk başta ama yine yazdıkça yazmışım. Orta hallice Butterfly böyle biri. Umarım uzun soluklu burada olurum ve tanışma fırsatımız olur :)
-Okuduğunuz gelip uğradığınız için şimdiden teşekkürler :)

dipnot: saat kaç olmuş İreeeem :uykucu::dusun:

Tiyatro, şiir, voleybol, yüzücülük, binicilik ..

Masallah tabii ama bizdede kantır, okey, batak var bilesin :cix:

Olgun olmak güzel kardeşim böyle devam et.
Sonuçta bi sen varsin bide castın bibırcılar .s
Senin gibi daha çok lazım :/

Hoş geldin aramıza; çok samimi ve sıcak bir anlatım olmuş. Hem çok mantıklı ve akıllı hem de bıcır bıcır bir hanımefendi olduğun anlaşılıyor. Her şey gönlünce olsun. :cici:

Bu yaşta kendini böylesine güzel ifade edebilmen ne hoş.. : ) Hoşgeldin aramıza İrem. : )

İnsanlar ne güzel hobiler edinmiş :T: helal olsun.
Hoşgeldin,memnun oldum :)

Tiyatro, şiir, voleybol, yüzücülük, binicilik ..

Masallah tabii ama bizdede kantır, okey, batak var bilesin :cix:

Olgun olmak güzel kardeşim böyle devam et.
Sonuçta bi sen varsin bide castın bibırcılar .s
Senin gibi daha çok lazım :/

kendimi övmek adına olgun olduğumu söylemedim sadece yaşın hiçbir önemi olmadığını benden büyük insanların fındık kabuğunu doldurmayacak kadar bile beyinleri olmadığını gördüm çoğu zaman ve bende bunu bildiğimi söylemek istedim yanlış anlaşılmak istemem :) Ama teşekkür ederim :)

Hoş geldin aramıza; çok samimi ve sıcak bir anlatım olmuş. Hem çok mantıklı ve akıllı hem de bıcır bıcır bir hanımefendi olduğun anlaşılıyor. Her şey gönlünce olsun. :cici:

Güzel yorumunuz ve temenniniz için çok teşekkür ederim :) Naçizane anlatmaya çalıştım kendimi (:

ne güzel 17 yaşında olmak :)

17 yaşındaki halinizi özlüyor musunuz?

Bu yaşta kendini böylesine güzel ifade edebilmen ne hoş.. : ) Hoşgeldin aramıza İrem. : )

Düşünceniz için teşekkür ederim,hoşbuldum :icon_redface:

İnsanlar ne güzel hobiler edinmiş :T: helal olsun.
Hoşgeldin,memnun oldum :)

Hobiler edinmiştim diyelim malum artık sınav dönemindeyim galiba bu gidişle asosyal olucam :icon_wink:
teşekkür ederim :)

Aramıza hoş geldin İrem yaşından daha olgun ve ileri görüşlüsün umarım bu hep böyle gider :)

Daha onyedi onyedi onyediiii onyediymişşşşşşş
hoş geldin aramıza, seni tanımak güzel (:

Yaşından çok olgunca yazmışsın Çok kanım kaynadı sana :cici:

Baya iyi biri gibi imaj veriyosun İrem seni reelde tanımış kadar olduk teşekkürler :)

Masallah yok yok imrendim dogrusu :)
Pekte renkli Bir kisiliksin,sohbetinden hic sIkIlmaz insan gibime geliyor :)
seni yakindan tanimak güzeldi irem :)

sade ve açıklayıcı bir anlatım olmuş İrem kız :cici: baya da sosyalmişsin ne güzel :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri