Ophelia
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Öncelikle ismim İrem,17 yaşındayım.Göründüğü üzere Antalya'da yaşıyorum.(kendimi bildim bileli:cici: )
3 çocuklu ailenin en büyüğüyüm.:dyg: O yüzden fazla disiplinli büyütüldüm.
Ygs ve lys sınavlarının bir kurbanıyım artık.. Kimya,biyoloji.fizik,matematiiikkk :dusun:
Yazı yazmasını,kelimelerle oynamasını severim. Kitaplarla,şiirlerle aram iyidir.
Şarkı söylemek için ideal bir sesim yok ama şiiri okurken o kadar zevk alıyorum ki bunu karşı tarafa yansıttığımı düşünüyorum
Nasip olursa bir kaç ses kaydını buraya atmak istiyorum :dyg:
Bideee ortaokuldayken çok değil 4-5 sene önce tiyatroyla ilgilenirdim.
Yıl sonu balolarında hep görev alırdım
Pek bir ilgim kalmadı artık tiyatroya sadece izlemeyi seviyorum (:
Anneme göre söz dinlemez,öfkeli,agresif,çabuk sinirlenen biriymişim. (belkide nazım geçtiği içindir kim bilir)
Ön yargılı biriyim babama çekmişim o konuda. Huyum batasıca. Çok üzüldüğüm olmuştur bu yüzden ama aşamadım bir türlü.
İnsanlarla uzun uzun sohbet etmeyi severim. Onları dinlemeyi,onlara bir şeyler anlatmaya bayılırım :cici:
Sporla aram iyidir ama hala yanaklarım tombiştir bi türlü indiremedim oradaki kasları :uzgun:
Yürümeyi çok severim.Tek başıma arkadaşlarımla farketmez yinede severim
Ortaokul hayatım boyunca voleybol oynadım, kısa dönem yüzücülük de yaptım :dyg:
Binicilikle uğraştım hala daha uğraşıyorum atları çok severim.
Babamın bir arkadaşı sayesinde gittim ilk çiftliğe sonrası geldi zaten kendimi atları yıkarken,üstünde özgürlüğe koşarken buldum
Okul çevrem,ailem ve bi çok arkadaşım sigara içiyor.Ben kötü etkilenmiyorum onlardan nasılsa günlük ömrüm var içenleri kınıyorum hatta
Bazen düşünmeden hareket ettiğim karşımdaki ne düşünecek demeden konuştuğum olmuştur ama bunu aşmayı öğrendim. Fazlaca canım yanmıştı bu yüzden.
HeavenLy ile bugün yaptığımız kısa sohbetin ardından bana şunu söylemişti:
''Yaş pek önemli değildir,olgunluk çok daha önemli''
Bu cümleye katılmamak elde değil. :cici: -kendisinide çok rahatsız edicem artık kaçışı yok buldum bikeremm... :hi:
Kısa ve öz olsun istemiştim ilk başta ama yine yazdıkça yazmışım. Orta hallice Butterfly böyle biri. Umarım uzun soluklu burada olurum ve tanışma fırsatımız olur
-Okuduğunuz gelip uğradığınız için şimdiden teşekkürler
dipnot: saat kaç olmuş İreeeem :uykucu::dusun:
3 çocuklu ailenin en büyüğüyüm.:dyg: O yüzden fazla disiplinli büyütüldüm.
Ygs ve lys sınavlarının bir kurbanıyım artık.. Kimya,biyoloji.fizik,matematiiikkk :dusun:
Yazı yazmasını,kelimelerle oynamasını severim. Kitaplarla,şiirlerle aram iyidir.
Şarkı söylemek için ideal bir sesim yok ama şiiri okurken o kadar zevk alıyorum ki bunu karşı tarafa yansıttığımı düşünüyorum
Nasip olursa bir kaç ses kaydını buraya atmak istiyorum :dyg:
Bideee ortaokuldayken çok değil 4-5 sene önce tiyatroyla ilgilenirdim.
Yıl sonu balolarında hep görev alırdım
Pek bir ilgim kalmadı artık tiyatroya sadece izlemeyi seviyorum (:
Anneme göre söz dinlemez,öfkeli,agresif,çabuk sinirlenen biriymişim. (belkide nazım geçtiği içindir kim bilir)
Ön yargılı biriyim babama çekmişim o konuda. Huyum batasıca. Çok üzüldüğüm olmuştur bu yüzden ama aşamadım bir türlü.
İnsanlarla uzun uzun sohbet etmeyi severim. Onları dinlemeyi,onlara bir şeyler anlatmaya bayılırım :cici:
Sporla aram iyidir ama hala yanaklarım tombiştir bi türlü indiremedim oradaki kasları :uzgun:
Yürümeyi çok severim.Tek başıma arkadaşlarımla farketmez yinede severim
Ortaokul hayatım boyunca voleybol oynadım, kısa dönem yüzücülük de yaptım :dyg:
Binicilikle uğraştım hala daha uğraşıyorum atları çok severim.
Babamın bir arkadaşı sayesinde gittim ilk çiftliğe sonrası geldi zaten kendimi atları yıkarken,üstünde özgürlüğe koşarken buldum
Okul çevrem,ailem ve bi çok arkadaşım sigara içiyor.Ben kötü etkilenmiyorum onlardan nasılsa günlük ömrüm var içenleri kınıyorum hatta
Bazen düşünmeden hareket ettiğim karşımdaki ne düşünecek demeden konuştuğum olmuştur ama bunu aşmayı öğrendim. Fazlaca canım yanmıştı bu yüzden.
HeavenLy ile bugün yaptığımız kısa sohbetin ardından bana şunu söylemişti:
''Yaş pek önemli değildir,olgunluk çok daha önemli''
Bu cümleye katılmamak elde değil. :cici: -kendisinide çok rahatsız edicem artık kaçışı yok buldum bikeremm... :hi:
Kısa ve öz olsun istemiştim ilk başta ama yine yazdıkça yazmışım. Orta hallice Butterfly böyle biri. Umarım uzun soluklu burada olurum ve tanışma fırsatımız olur
-Okuduğunuz gelip uğradığınız için şimdiden teşekkürler
dipnot: saat kaç olmuş İreeeem :uykucu::dusun: